Robbie Williams suferă de o boală misterioasă

19 septembrie, 2010

Cântăreţul britanic a mărturisit că se luptă în prezent cu o afecţiune care a fost cauza depresiilor şi a letargiei lui de ani de zile. Tocmai când viaţa privată a artistului părea că a luat-o în sfârşit pe un făgaş normal, în urma căsniciei din august cu actriţa americană Ayda Field, şi noul proiect profesional pe care îl realizează împreună cu membrii formaţiei care l-a făcut celebru, Take That, îi aducea mari satisfacţii, Robbie Williams (36) a primit o lovitură incredibilă: a fost diagnosticat cu o boală care prezintă aceleaşi simptome ca o banală depresie.

Cântăreţul britanic a mărturisit că se luptă în prezent cu o afecţiune care a fost cauza depresiilor şi a letargiei lui de ani de zile.

Tocmai când viaţa privată a artistului părea că a luat-o în sfârşit pe un făgaş normal, în urma căsniciei din august cu actriţa americană Ayda Field, şi noul proiect profesional pe care îl realizează împreună cu membrii formaţiei care l-a făcut celebru, Take That, îi aducea mari satisfacţii, Robbie Williams (36) a primit o lovitură incredibilă: a fost diagnosticat cu o boală care prezintă aceleaşi simptome ca o banală depresie.

Credeam că aşa sunt eu – fără chef de viaţă, o fire mai deprimată, când colo era vorba de o problemă medicală în toată puterea cuvântului. Am aflat din întâmplare că sunt de fapt bolnav. Şi se pare că am această afecţiune de ani de zile, dar abia acum am început să fac tratament. De când am descoperit-o, viaţa mea s-a schimbat foarte mult”, a declarat Robbie fără să adauge mai multe amănunte despre maladia cu care se luptă în prezent.

Nici în trecut, cântăreţul n-a fost privat de probleme. El a suferit de o boală mintală, de lipsa încrederii în sine, în ciuda succesului profesional şi amoros pe care l-a avut dintotdeauna, a fost obez, alcoolic şi dependent de stupefiante.

Robbie a povestit, la un moment dat, cum prietenul său, starul Elton John, l-a înscris într-o clinică de dezintoxicare, deoarece începuse să consume droguri în urma depresiei pe care o simţea încă de pe vremea când făcea parte din trupa Take That. În februarie 2007, Williams a acceptat să urmeze programul de reabilitare al unei clinici de dezintoxicare din Tucson, el fiind la acea vreme dependent de pastilele Xanax, Seroxat, Vicodin şi de băutura energizantă Lucozade.

De asemenea, Williams obişnuia să fumeze câte 60 de ţigări pe zi, dar a reuşit să renunţe la tutun în 2009, de dragul Aydei Field. Să sperăm că soţia lui va reuşi să-l ajute pe Robbie să renunţe definitiv la toate celelalte dependenţe şi să învingă boala cu care se confruntă în momentul de faţă!

foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg