Din ciclul morților subite, încă un actor se stinge la doar 33 de ani, din cauze necunoscute

28 septembrie, 2022
robert cormier heartland2 jpg

Robert Cormier, care a jucat rolul lui Finn Cotter în producția “Heartland”, s-a stins din cauze deocamdată necunoscute, la doar 33 de ani, lăsând în urma sa o familie îndurerată.

Actorul îngroașă rândurile tinerilor care se sting subit, din cauze necunoscute, cu precădere în SUA. Medicii încă nu au răspunsuri pentru oamenii care mor subit, însă probabil că lucrează la studii în acest sens.

Robert Cormier este amintit ca un ”frate minunat, un actor grozav, dar și un sportiv pasionat.” În urma sa au rămas să-l plângă părinții și trei surori.

Familia sa a scris că era un tânăr minunat, care căuta mereu să fie de folos și care dorea să aibă cât mai multe realizări la activ.

În necrolog mai scrie că adora să-și petreacă serile cu familia și că își admira tatăl. În viața sa scurtă, a marcat mulți oameni cu bunătatea sa molipsitoare.

Cei dragi promit că-i vor simți lipsa, iar admiratorii se întreabă de ce. Din ce în ce mai mulți oameni se întreabă de ce. Există multe persoane care se sting inexplicabil, tineri sănătoși, sportivi, iar noi sperăm că aceste cauze se vor afla cât mai curând.

Și pagina de socializare a producției “Heartland” este îndoliată.

„Suntem profund întristați să aflăm despre dispariția lui Robert Cormier. A fost un membru iubit al distribuției Heartland din ultimele două sezoane. În numele distribuției și echipei Heartland, gândurile noastre sunt la el și familia lui, care au cerut intimitate în această perioadă dificilă”, se arată în declarația lor.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg