Din ciclul morților subite, încă un actor se stinge la doar 33 de ani, din cauze necunoscute

28 septembrie, 2022
robert cormier heartland2 jpg

Robert Cormier, care a jucat rolul lui Finn Cotter în producția “Heartland”, s-a stins din cauze deocamdată necunoscute, la doar 33 de ani, lăsând în urma sa o familie îndurerată.

Actorul îngroașă rândurile tinerilor care se sting subit, din cauze necunoscute, cu precădere în SUA. Medicii încă nu au răspunsuri pentru oamenii care mor subit, însă probabil că lucrează la studii în acest sens.

Robert Cormier este amintit ca un ”frate minunat, un actor grozav, dar și un sportiv pasionat.” În urma sa au rămas să-l plângă părinții și trei surori.

Familia sa a scris că era un tânăr minunat, care căuta mereu să fie de folos și care dorea să aibă cât mai multe realizări la activ.

În necrolog mai scrie că adora să-și petreacă serile cu familia și că își admira tatăl. În viața sa scurtă, a marcat mulți oameni cu bunătatea sa molipsitoare.

Cei dragi promit că-i vor simți lipsa, iar admiratorii se întreabă de ce. Din ce în ce mai mulți oameni se întreabă de ce. Există multe persoane care se sting inexplicabil, tineri sănătoși, sportivi, iar noi sperăm că aceste cauze se vor afla cât mai curând.

Și pagina de socializare a producției “Heartland” este îndoliată.

„Suntem profund întristați să aflăm despre dispariția lui Robert Cormier. A fost un membru iubit al distribuției Heartland din ultimele două sezoane. În numele distribuției și echipei Heartland, gândurile noastre sunt la el și familia lui, care au cerut intimitate în această perioadă dificilă”, se arată în declarația lor.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg