Robert De Niro, despre fiul cu autism: ”S-a schimbat peste noapte”

15 aprilie, 2016
robert de niro jpeg

Ştim deja că Robert De Niro are un fiu în vârstă de 18 ani, care a fost diagnosticat cu autism acum mulţi ani. Nu cunoaşteam, însă, convingerea actorului faţă de faptul că fiul său ar suferi de această boală din cauza unui vaccin pe care toţi copiii îl fac, respectiv vaccinul ROR.

De Niro vorbind despre noul său film

Actorul în vârstă de 72 de ani susţine că starea de sănătate a fiului său ”s-a schimbat peste noapte” după ce a făcut vaccinul ROR (rujeolă-oreion-rubeolă), şi că ar fi vrut să ştie ce şi cum s-a întâmplat mai exact. De altfel, actorul insistă că nu este împotriva vaccinurilor, că nu le consideră dăunătoare, ci dimpotrivă. Spune doar că este ”pro-vaccinuri sănătoase”.

De altfel, această idee legată de vaccinurile sănătoase şi cele dăunătoare / suspecte şi-a implementat-o într-o nouă peliculă, pe care, iniţial, a înscris-o la Festivalul de Film Tribeca.

Din păcate, ceilalţi regizori au ameninţat că-şi retrag proiectele cinematografice din acel festival, dacă pelicula lui De Niro, respectiv ”Vaxxed: From Cover-up to Catastrophe”, nu va fi scoasă, căci, spun ei, aceasta urmăreşte să întărească teoria lui Andrew Wakefield, cea că acest vaccin cauzează autismul, lucru nedemonstrat şi intens dezbătut.

Aşadar, De Niro a fost nevoit, sub presiunea celorlalţi regizori, să retragă pelicula din acel festival, însă spune că regretă că a făcut-o, căci ”filmul este ceva ce oamenii ar trebui să vadă”.

Acest lucru l-a susţinut pe când era invitat la The Today Show, emisiune în care a povestit totul despre fiul său diagnosticat cu autism, dar şi despre scopul filmului său: ”Tot ce am vrut este ca filmul să fie văzut şi ca oamenii să-şi facă propria părere despre acest vaccin şi tot ce presupune el. (...) Haideţi să aflăm adevărul, doar să vedem ce se-ntâmplă cu adevărat. (...) Sunt multe lucruri nespuse. Nimeni nu vrea să vorbească despre asta sau spun că s-a vorbit deja şi că e subiect închis. Eu ca părinte de copil diagnosticat cu autism sunt îngrijorat, vreau să ştiu adevărul.”

Actorul a declarat că simte că este forţat de cei din jur să nu mai vorbească despre o legătură între vaccinuri şi autism.

image

În acelaşi interviu, De Niro a declarat că nu se aştepta la o asemenea reacţie din partea colegilor regizori, şi că şi-a retras filmul doar ca festivalul Tribeca să nu fie afectat, însă că nu va înceta să-şi promoveze filmul.Recente pe Ok! Magazine

laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg