Robert De Niro: ”Donald Trump n-are voie în restaurantele mele”

24 mai, 2018
FWRO jpeg

De când Donald Trump a fost inaugurat ca cel de-al 45-lea preşedinte american, starul hollywood Robert De Niro a fost foarte vehement şi vocal în ceea ce priveşte convingerile lui politice. Actorul a susţinut nenumărate discursuri împotriva preşedintelui american, arătându-se complet consternat de faptul că America se află sub conducerea lui.

Robert De Niro a inaugurat un nou restaurant Nobu

Săptămâna trecută, Robert De Niro a inaugurat, alături de partenerul său Nobu Matsuhisa, un nou restaurant Nobu, respectiv Nobu Marbella Resort. La ceremonia de inaugurare, starul hollywoodian a vorbit despre retragerea de la Hollywood, despre relaţia lui de lungă durată cu partenerul lui de afaceri, Chef Nobu, dar şi despre preşedintele american Donald Trump pe care îl dezaprobă.

Sincer cum îl ştim, Robert de Niro, care face o avere în urma afacerii cu hoteluri şi restaurante, a mărturisit că nu are de gând să se retragă la Hollywood şi că va continua să joace până la ultima suflare, deşi s-au împlinit 55 de ani de când a apărut pentru prima dată pe micile ecrane. ”Dacă îmbătrânesc? Ce să fac? Ce altceva să fac? Să mă apuc de golf? De fapt, am încercat acest sport şi-mi place, dar nu mă pot lăsa de ceea ce fac. Atâta vreme cât îmi place ce fac (n.r. actoria), nu am cum să încetez.”, a mărturisit Robert de Niro.

Alături de Meir Teper şi Nobu Matsuhisa, partenerii lui

Cât despre relaţia cu partenerul său de 25 de ani, Robert De Niro a comparat-o cu un mariaj. ”Mă iubeşte. Am avut certurile noastre. Dar a fost o relaţie foarte bună, iar Nobu este minunat în ceea ce face el. Numai anumite persoane pot face ceea ce face Nobu. (...) Am fost norocoşi că am putut să  ne desfăşurăm activitatea. Evident, câteodată nu ne-am înţeles şi am avut certurile noastre, ca toţi oamenii, dar a ieşit mereu bine la sfârşit”, a declarat actorul de 74 de ani despre partenerul lui de afaceri, Nobu.

Cât despre Trump, Robert a declarat că există o listă cu persoane foarte cunoscute care nu vor fi acceptate niciodată în restaurantele lui. Donald Trump, cel de-al 45-lea preşedinte american, este unul dintre acestea. Acesta a mărturisit că dacă s-ar întâmpla să fie în acelaşi loc cu Donald Trump, el ar părăsi încăperea. ”Nu-mi place ce-i place. Dacă el ar intra într-un restaurant în care aş fi eu, aş pleca imediat.”, a declarat Robert.

Chef Nobu

Imediat după, amuzat de declaraţia lui, partenerul lui de afaceri a mărturisit că ar fi interesant să gătească o masă pentru Trump şi ”Bob” (n.r. Robert de Niro). ”Este visul meu ca Trump să stea lângă Bob, iar eu să le fac sushi”, a glumit Chef Nobu, care îi e partener de afaceri lui De Niro de mai bine de 25 de ani.Recente pe Ok! Magazine

Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Brad Pitt si Ines de Ramon la circuittul de Formula 1 de la Silverstone   profimedia 0888123505 jpg
Simone Biles   GettyImages 2160036162 jpg
Ca fetele, un nou film cu Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Lora, Alina Eremia si Marian Ralea (7) jpeg
margot robbie premiile critics choice 2024 getty2 jpg
Foto advertorial Altex