Robert de Niro, păcălit să aibă grijă de un copil despre care a aflat, 10 ani mai târziu, că nu era al lui

20 noiembrie, 2020
4 bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb jpg jpeg

Actorul are şase copii cu fostele lui partenere de viaţă, de care se ocupă cât poate el mai bine. Dar tot starul hollywoodian a declarat la un moment dat: „Nu e nimic mai ironic şi mai contradictoriu decât viaţa însăşi.” Şi mare dreptate avea!

Cartea De Niro: A Life, scrisă de Shawn Levy, dezvăluie multe dintre secretele unuia dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Printre acestea se numără şi modul în care acţiona starul pentru a cuceri femeile. Vedeta din Raging Bull invita domnişoarele de care era interesat la el în maşină şi nu le mai lăsa să plece până nu îi dădeau numărul lor de telefon. Culmea e că asemenea strategie prea puţin elegantă funcţiona! Cel puţin a funcţionat în cazul Helenei Springs.

Helena era cântăreaţă backup pentru Bob Dylan, Bette Midler şi Elton John atunci când De Niro a urmărit-o pe bulevardul Vicente din LA în maşina lui decapotabilă. „Dacă eu mergeam repede, mergea şi el repede, dacă eu încetineam, încetinea şi el. Nebunul ăsta mă urmărea şi nici măcar nu-l cunoşteam. Într-un final, a făcut semnul unei rugăciuni cu mâinile şi m-a rugat să mă opresc. M-am oprit şi atunci m-a întrebat dacă putem lua masa împreună”, a dezvăluit Springs.

000000000000000 jpg jpeg

Cântăreaţa n-avea mai mult de 22 de ani atunci. Şi-a dat seama că era Robert De Niro cel care o curta şi a acceptat să ia masa cu el. Mai mult, a petrecut noaptea împreună cu legendarul actor. După care au decis amândoi să aibă o relaţie amoroasă fără să se complice prea mult. Se vedeau, între timp, şi cu alte persoane. În timpul relaţiei lor deschise, Helena a rămas gravidă de două ori.

Venirea pe lume a Ninei

A scăpat singură de prima sarcină, fără să-i spună nimic lui Bobby – cum era cunoscut De Niro - , iar, la a doua, a avut sentimente diferite. Şi-a dorit să facă copilul şi i-a spus şi actorului asta. Doar că acesta nu-şi dorea sub nicio formă un copil la acea vreme şi a încercat să o convingă şi pe ea să avorteze.

În ciuda insistenţelor lui de-a nu duce sarcina până la capăt, Springs a născut pe 1 iulie 1982 o fetiţă, pe nume Nina. Actorul i-a oferit proaspetei mămici 50.000 de dolari, ca un cadou, după care a pregătit camera nou-născutului. Dar n-a vrut să se mai implice cu nimic în viaţa copilului. Doar el nu-şi dorise copil, deci nu simţea că era datoria lui să aibă grijă de el.

aaaaaaaaaaaaaaaa jpg jpeg

Robert nu şi-a văzut copila timp de trei ani când primise o scrisoare de la un avocat, în 1992, care-i cerea pensie alimentară. Springs era căsătorită cu altcineva atunci, dar voia ca De Niro să-şi facă datoria până la capăt. Fetiţa avea 10 ani în acel moment.

Judecătorul a cerut ca De Niro să facă un test de paternitate pentru a stabili dacă el era cu adevărat tatăl fetiţei sau nu, iar Robert a fost de acord. Rezultatul a arătat, spre surprinderea tuturor, că actorul nu era tatăl fetiţei.

Cu toate că Springs a continuat să-i ceară starului hollywoodian bani pentru creşterea copilului, pentru simplul motiv că au fost cândva parteneri de viaţă şi credeau amândoi că concepuseră împreună fetiţa, vedeta din The Wizard of Lies a refuzat şi pe mai departe să contribuie financiar la creşterea Ninei.Recente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}