Robert De Niro şi fosta soţie, scandal din cauza banilor! Actorul este acuzat că nu se spală şi miroase urât

26 martie, 2019
1 gettyimages 1066120016 jpg jpeg

La finalul anului trecut, presa de scandal din întreaga lume nota că Robert De Niro şi soţia lui, Grace Hightower, sunt la un pas de divorţ, după un mariaj care a durat peste 20 de ani.

Imediat după ce informaţiile au făcut înconjurul planetei, celebrul actor a confirmat că s-a separat de soţie şi că urmează să divorţeze, dar le-a cerut tuturor să nu insiste pe acest subiect, deoarece vrea respect şi intimitate.

Din păcate pentru Robert De Niro, nu jurnaliştii au fost cei care nu i-au respectat decizia actorului, ci soţia lui. Săptămânile trecute, Grace Hightower a precizat în presa din SUA că nu mai suporta să stea alături de soţul ei, deoarece acesta nu se spăla şi mirosea foarte urât. Mai mult decât atât, femeia a afirmat că Robert De Niro purta aceleaşi haine zile la rând şi că, pentru a aerisi casa, trebuiau deschise toate geamurile.

gettyimages 948342760 jpg jpeg

Potrivit presei de peste hotare, informaţiile au fost preluate din dosarul de divorţ al celebrului actor, iar atacul soţiei lui De Niro a început din cauza averii de 350 de milioane de dolari pe care actorul o are şi din care s-ar putea să ajungă foarte puţini bani la Grace Hightower.