Robert Downey Jr., enervat la culme de insistenţele unui jurnalist

24 aprilie, 2015

Starul francizei ”Iron Man” s-a arătat enervat la culme de insistenţele unui jurnalist. Robert Downey Jr. s-a ridicat brusc şi a plecat din platou în timpul unui interviu televizat, după ce jurnalistul care îl intervieva nu a răspuns la doleanţele

Starul francizei ”Iron Man” s-a arătat enervat la culme de insistenţele unui jurnalist. Robert Downey Jr. s-a ridicat brusc şi a plecat din platou în timpul unui interviu televizat, după ce jurnalistul care îl intervieva nu a răspuns la doleanţele actorului de a nu mai trata subiecte de ordin personal.

Actorul în vârstă de 50 de ani a fost intervievat de jurnalistul britanic Krishnan Guru-Murthy, prezentator al postului Channel 4, pentru a promova următorul lui film, ”Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron / The Avengers: Age of Ultron”. Însă, la un moment dat, actorul s-a ridicat şi a părăsit studioul de televiziune după o serie de întrebări personale. ”Discuţia de aici începe să semene cu cele din emisiunile prezentate de Diane Sawyer", a spus Robert Downey Jr., înainte de a ieşi din emisiune.

Reacţia actorului a survenit după ce jurnalistul a schimbat la un moment dat tactica, deşi în prima parte s-a vorbit despre personajul Iron Man, şi i-a adresat actorului întrebări despre fosta lui dependenţă de droguri şi alcool, despre simpatiile sale politice şi despre familie.

Actorul nu a reacţionat pozitiv la întrebările jurnalistului şi i-a reproşat că întrebările sunt de ordin personal, şi nu profesional, aşa cum stabilise: "Promovăm un film aici sau ce facem? / Încep să sar deja aici pe călcâie - aşadar, ai face bine să treci la următoarea întrebare".

Însă, jurnalistul a continuat cu întrebările personale, ceea ce l-a enervat destul de tare pe actor şi l-a făcut să părăsească studioul de televiziune.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg