Robert Downey Jr., tată pentru a treia oară!

5 noiembrie, 2014

Celebrul actor Robert Downey Jr. şi soţia sa Susan au devenit părinţi pentru a doua oară! Cu toate că nu se ştie cu precizie data la care a venit pe lume micuţa lor, revista People a dezvăluit că săptămâna aceasta familia actorului s-a întregit.

Celebrul actor Robert Downey Jr. şi soţia sa, Susan, au devenit părinţi pentru a doua oară! Cu toate că nu se ştie cu precizie data la care a venit pe lume micuţa lor, revista People a dezvăluit că săptămâna aceasta familia actorului s-a întregit.

Deşi actorul mai are un băiat în vârstă de 21 de ani dintr-o căsnicie anterioară, fetiţa născută zilele trecute este cel de-al doilea copil cu actuala sa soţie, Susan. Cuplul mai are şi un băieţel de doi ani, pe nume Exton.

Săptămâna trecută, actorul din Iron Man a vorbit despre împlinirea pe care i-o aduce naşterea fiicei sale şi despre cât de fericit este să o aibă de soţie pe Susan. „În zilele noastre, vorbim despre o stare de incertitudine, pentru că există toate aceste lucruri pe care avem impresia că le înţelegem mult mai bine decât o facem, de fapt“, este ceea ce a afirmat actorul. „Şi apoi apare un suflet micuţ care spune ceva de genul: «Nu ştii nimic. Şi e minunat!»“ În timpul discursului de acceptare a premiului, acesta a făcut referire şi la soţia sa: „Cum reuşeşte să fie atât de frumoasă, şi funcţională, şi fără toane?

Robert Downey Jr. (49) şi Susan (40) s-au căsătorit în 2005, după o relaţie de doi ani. Cei doi se iubesc nespus, iar asta se poate vedea scris şi pe braţul lui Downey, unde şi-a tatuat numele soţiei, după ce aceasta i-a dat naştere primului copil.Recente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}