Robert Pattinson se lansează în muzică

21 septembrie, 2011

Starul din Twilight este gata să-şi îndeplinească cel dintâi vis al său: acela de a deveni muzician. Înainte de a intra în atenţia publicului cu rolul din serialul cu vampiri, Rob şi-a dorit să devină celebru prin muzică. Iar acum a hotărât să profite la maximum

Starul din Twilight este gata să-şi îndeplinească cel dintâi vis al său: acela de a deveni muzician. Înainte de a intra în atenţia publicului cu rolul din serialul cu vampiri, Rob şi-a dorit să devină celebru prin muzică.

Iar acum a hotărât să profite la maximum de perioada de relaxare pe care o are pentru a intra în studio ca să înregistreze primul său album - Rob prestând atât cu vocea, cât şi la chitară.. "Muzica e prima lui dragoste. Suferă mult atunci când n-are timp de ea. Îi place cel mai mult să petreacă timp în studio, la repetiţii", a dezvăluit un apropiat al starului. "Are deja câteva cântece gata, dar programul încărcat nu i-a permis să le înregistreze. Acum are câteva săptămâni să pună totul la punct până când se va întoarce pentru turneul de promovare al peliculei The Twilight Saga: Breaking Dawn", a adăugat aceeaşi sursă. Exerciţiul pe care l-a făcut până acum au fost cele două piese, Never Think şi Let Me Sign, înregistrate de el pentru coloana sonoră a proiectului Twilight.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg