Robert Redford şi-a pierdut parţial auzul

17 octombrie, 2013

Actorul american mai aude cu urechea stângă doar în procent de 40%, în urma unei infecţii apărute în timp ce filma pentru pelicula „All Is Lost“.

Actorul american mai aude cu urechea stângă doar în procent de 40%, în urma unei infecţii apărute în timp ce filma pentru pelicula „All Is Lost“.

Pentru că a vrut să-şi facă singur cascadoriile, Robert Redford are mai mult de tras de pe urma acţiunilor lui temerare, deşi producătorii i-au pus la dispoziţie o dublură pentru toate scenele considerate de risc în film.

E vorba despre nişte scene în care personajul său din „All Is Lost“, un bărbat aflat în derivă pe un iaht în mijlocul Oceanului Indian, e complet ud, fapt pentru care Redford a trebuit să fie stropit cu un furtun uriaş în timpul filmărilor.

Filmările au durat multe ore şi au fost realizate în aer liber, în aceleaşi rezervoare uriaşe cu apă din Mexic în care fost turnat şi filmul "Titanic", de James Cameron.

„Am ajuns acolo şi, desigur, ego-ul meu a început să se manifeste. Am început să spun: «Cred că pot să încerc asta. Lăsaţi-mă să văd ce pot să fac». Şi am înţeles că acele lucruri reprezentau o mare parte din personajul meu şi că ar fi mult mai bine pentru film, dacă el (regizorul J.C. Chandor, n.r.) nu ar mai fi nevoit să taie secvenţele filmate şi apoi să le lipească“, a spus actorul american, în vârstă de 77 de ani, pentru „The New York Times“.

Astfel, din cauză că a stat mai mult timp ud, iar urechea a fost inundată, starul american a contractat o infecţie care l-a costat 60% din capacitatea auditivă a urechii stângi.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg