Robert Turcescu recidivează! Participă din nou la Eurovision

11 februarie, 2015

Chiar dacă n-a reuşit să impresioneze audienţa la ediţia naţională din 2013, prezentatorul de televiziune vrea să-şi încerce din nou norocul în muzică, prezentând juriului o nouă piesă cu care speră să ajungă anul ăsta la Viena.

Chiar dacă n-a reuşit să impresioneze audienţa la ediţia naţională din 2013, prezentatorul de televiziune vrea să-şi încerce din nou norocul în muzică, prezentând juriului o nouă piesă cu care speră să ajungă anul ăsta la Viena.

Vă amintiţi, probabil, de prestaţia lui Robert Turcescu din 2013, când a cântat pe scena Eurovision România piesa „Un refren“. Atunci, el s-a clasat pe locul 4 şi a obţinut două puncte din partea juriului şi zece puncte de la public.

Anul acesta, el a revenit pe lista celor care au depus cântece pentru Selecţia Naţională Eurovision 2015, dar drumul către scenă trece mai întâi prin selecţia celor aproximativ 100 de melodii înscrise care va fi făcută de un juriu de specialitate.

Astfel, prezentatorul de televiziune va afla joi dacă piesa lui a fost selectată printre cele 12 finaliste ce se vor înfrunta pe 8 martie, la Sala Polivalentă din Craiova.

Iar concurenţa se anunţă a fi acerbă, de vreme ce pe lista celor înscrişi se numără artişti autohtoni ca Luminiţa Anghel, Nicola, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Ozana Barabancea şi băieţii trupei Voltaj, dar şi artişti trăini, precum membrii trupei Rednex.

Concursul Eurovision 2015 se va desfăşura, în 2015, la Viena, Austria, în 19, 21 şi 23 mai. Austria este ţara organizatoare în acest an după ce Conchita Wurst a câştigat competiţia din 2014, cu piesa „Rise Like a Phoenix“. România va participa în prima semifinală a concursului, pe 19 mai, alături de Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg