Robin Williams a fost incinerat

21 august, 2014
robin williams death certificate marin county jpeg

Regretatul actor de comedie, care s-a sinucis recent în propria casă, cel mai probabil din cauza depresiei severe de care suferea, a fost în final incinerat. Cenuşa sa a fost împrăştiată în Golful San Francisco

Regretatul actor de comedie, care s-a sinucis recent în propria casă, cel mai probabil din cauza depresiei severe de care suferea, a fost în final incinerat. Cenuşa sa a fost împrăştiată în Golful San Francisco, la o zi după moartea sa tragică.

Certificatul oficial de deces a fost eliberat pe 20 august, confirmând datele morţii sale, pe 11 august, dar şi statutul de actor şi comediant al industriei de divertisment, pentru mai bine de 43 de ani. Încă nu s-a definitivat cauza oficială a morţii, teste de toxicologie încă sunt în curs de realizare.

image

Nimeni nu ştie precis ce anume l-a determinat pe Robin să se sinucidă, la 63 de ani, de vreme ce cariera păreau pe un făgaş foarte bun, iar relaţia cu a treia lui soţie era una fericită. Totuşi, chiar Susan Schneider, soţia sa, a recunoscut că actorul suferea de boala Parkinson, iar asistenta lui personală a confirmat că suferea de depresie severă.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg