Robin Williams ar fi împlinit 69 de ani. Cum şi-a pus celebrul actor capăt zilelor

22 iulie, 2020
rob jpeg

Sigur aţi văzut o mulţime de filme în care el a jucat! Robin Williams ar fi împlinit 69 de ani dacă actorul nu ar fi decis să se sinucidă pe data de 11 august 2014. A lăsat în urmă o mulţime de pelicule în care a dat viaţă unor personaje complexe, dar de ce a decis să părăsească scena care îl adora? 

Pe 11 august 2014 presa relata că celebrul Robin Williams s-a stins din viaţă. Autorităţile l-au găsit mort, în locuinţa sa din California: "O persoană de sex masculin, declarată decedată la ora 12:02, a fost identificată drept Robin McLaurin Williams, în vârstă de 63 de ani, rezident în Tiburon, California", scria în comunicatul oficial. 

Celerul actor ar fi împlinit 69 de ani. Dacă nu lua decizia drastică, probabil că acesta juca şi acum în filme mari. Cum şi-a pus capăt zilelor? Se ştie că a suferit din cauza depresiei, iar acest lucru l-a determinat să apeleze la gestul extrem. Talentatul comic s-a spânzurat la vârsta de 63 de ani, lăsând în urma sa o lume întreagă care-i duce dorul. Starul hollywoodian care a fost găsit fără răsuflare în 2014, în casa lui din California, avea, de asemenea, demenţă.

6 cum s a sinucis robin williams 2 jpg jpeg

Robin Williams, probleme cu drogurile şi alcoolul

Nu şi-a ascuns niciodată problemele, ba chiar a luat măsuri. Se ştie faptul că Robin Williams s-a internat în iulie 2014 într-o într-o clinică din statul american Minnesota, pentru a lua parte la un program de prevenire a dependenţei de alcool. Potrivit unui comunicat dat atunci publicităţii de actor, Robin Williams nu mai consumase alcool din 2005, însă intenţiona să „îşi reînnoiască angajamentul” de a continua programul de abstinenţă.

A consumat alcool, droguri, dar s-a lăsat. După o perioadă de abstinenţă ce a durat 20 de ani, Robin Williams a recidivat în 2005, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul Marele Alb. Actorul s-a internat ulterior într-o clinică specializată şi nu a mai consumat alcool de atunci. „Într-o zi, am intrat într-un magazin şi am văzut o sticlă mică de Jack Daniel's. Apoi am auzit o voce (...) care îmi şoptea la ureche: Hei, ia doar o gură, doar una. Am băut şi apoi a fost o scurtă perioadă în care îmi spuneam: Oh, sunt bine!, dar lucrurile au scăpat de sub control atât de repede...”, povestea Robin Williams pentru Parade.

2 cum s a sinucis robin williams 6 jpg jpeg

Ce tribut îi aduc copiii marelui actor Robin Williams

Actorul nu a fost uitat de către familia lui. Robin Williams a lăsat în urmă trei copii:  Zachary, Zelda şi Cody. Anul trecut, la cinci ani de la moartea actorului, cel mai mic dintre copiii lui, Zak Pym Williams, a devenit tatăl unui băieţel, adus pe lume de logodnica sa, Olivia June. Tânărul de 36 de ani a văzut în asta momentul potrivit să-l onoreze pe legendarul actor. Potrivit revistei People, Zak a decis ca pe fiul lui să-l cheme ca pe tatăl lui.

În 2018, şi fiica lui a făcut public un mesaj emoţionant: "Toţi cei care au experimentat astfel de pierderi ştiut ce durere se manifestă la aniversări, ce amintiri revin, indiferent de cât de mult te pregăteşti să le întâmpini. Aceste săptămâni sunt foarte grele pentru mine. (…) Este copleşitor câţi străini îmi spun că le pasă de el. Vă mulţumesc că-l iubiţi. Vă mulţumesc pentru că l-aţi sprijinit şi că i-aţi apreciat munca. Apreciez că vă e dor de el. Şi mie îmi e! Dacă vreţi să faceţi ceva în amintirea lui, atunci faceţi voluntariat ori aveţi grija celor fără adăpost. Daţi o porţie de mâncare în numele lui. Lui i-ar fi plăcut asta. Mai mult de atât, încercaţi să le răspundeţi celor din jur cu bunătate."

10 fiica lui robin williams jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}