Robin Williams îşi tratează dependenţa de alcool

3 iulie, 2014
542035 216251491809736 1690737659 n jpeg

Nu e o noutate că actorul a avut probleme cu alcoolul şi drogurile timp de mai mulţi ani. Însă e prima dată când îşi ia dependenţa în serios şi s-a internat într-un centru de tratament din Minnesota.

Nu e o noutate că actorul a avut probleme cu alcoolul şi drogurile timp de mai mulţi ani. Însă e prima dată când îşi ia dependenţa în serios şi s-a internat într-un centru de tratament din Minnesota.

Odată alcoolic, întotdeauna alcoolic. E o zicală care a devenit ca un slogan pentru Robin Williams (62) care, deşi nu a mai băut alcool din 2005, intenţionează să "îşi reînnoiască şi să se concentreze asupra angajamentului său" de a continua programul de abstinenţă de la alcool.

Potrivit site-ului tmz.com, Robin Williams s-a înscris în programul The Lodge, pe care centrul de reabilitare îl descrie ca „un proiect în 12 paşi care poate forma şi transforma fiecare aspect al vieţii“.

Actorul va petrece în acest centru câteva săptămâni.

image

Actorul american nu a încercat niciodată să îşi ascundă problemele provocate de consumul de alcool şi de droguri, dar, după o perioadă de abstinenţă ce a durat 20 de ani, Robin Williams a recidivat în 2005, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Marele alb“. Cu toate acestea, Williams s-a internat ulterior într-o clinică specializată şi nu a mai consumat alcool de atunci.

„Într-o zi, am intrat într-un magazin şi am văzut o sticlă mică de Jack Daniel's. Apoi am auzit o voce (...) care îmi şoptea la ureche: «Hei, ia doar o gură, doar una». Am băut şi apoi a fost o scurtă perioadă în care îmi spuneam «oh, sunt bine», dar lucrurile au scăpat de sub control atât de repede“, a declarat Robin Williams publicaţiei „Parade“.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg