Robin Williams n-a fost uitat. Gestul emoţionant al fiului său la 5 ani după ce superstarul s-a sinucis

19 iunie, 2019
1 rovin williams main png png

Robin Williams a fost, fără doar şi poate, un geniu al generaţiei sale. Un comic excelent, un titan al Hollywoodului, care, însă, s-a lăsat doborât de o depresie puternică.

În august, anul acesta, se vor împlini 5 ani de când lumea actorilor de la Hollywood e mai săracă. Robin William a fost găsit spânzurat, şi cu încheietura mânii crestată, în interiorul reşedinţei lui din Paradise City, California. Suferinţa cauzată familiei a fost nemărginită şi nici acum, după trecerea atâtor ani, cei trei copii ai lui nu şi-au revenit.

Cel mai mic dintre copiii lui, Zak Pym Williams, a devenit tatăl unui băieţel, adus pe lume de logodnica sa, Olivia June, zilele trecute. Tânărul de 36 de ani a văzut în asta momentul potrivit să-l onoreze pe legendarul actor. Potrivit revistei People, Zak a decis ca pe fiul lui să-l cheme ca pe tatăl lui.

6 robin zak jpg jpeg

McLaurin Clement Williams este numele micuţului, împrumutând de la actor prenumele de ”McLaurin”, de care foarte puţini ştiau. Vestea naşterii micuţului a fost făcută publică de către fericiţii părinţi, dar şi de sora acestuia, Zelda Williams. 

4 zak fiu png png

Vorbind despre suferinţa pe care tatăl său a simţit-o în ultima perioadă a vieţii sale, Zak a vorbit anterior, în biografia lui Dave Itzkoff: ”Mă învinuiesc că nu l-am vizitat în acea perioadă. Cred că aceea a fost o perioadă tare singuratică pentru el. Simt că ar fi trebuit să fiu acolo, să petrec timpul cu el. Căci, cineva care avea mare nevoie de sprijin, n-a primit sprijin”.Recente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}