Robin Wright divorțează și de al treilea soț, francezul Clément Giraudet

27 septembrie, 2022

După patru ani de mariaj, actrița s-a separat de directorul casei de modă Yves Saint Laurent, alături de care și-a refăcut viața după divorțul de Sean Penn.

Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg

Robin Wright (56) pare să nu-l fi găsit încă pe... Mr. Right! Și asta pentru că, la nici patru ani după căsătoria ei intempestivă din sud-estul Franței, în localitatea La Roche-sur-le-Buis,  cu mai tânărul francez Clément Giraudet (37), actrița americană a decis să pună punct relației, fără drept de apel.

În documentele depuse încă din vară, pe 31 iulie, dar accesibile presei abia acum, se arată că Robin Wright a invocat eternele "diferențe ireconciliabile", dorind soluționarea dosarului cât mai repede și mai discret posibil. De altfel, divorțul celor doi este unul fără emoții căci, deși s-au grăbit să ajungă la altar, Robin Wright și Clément Giraudet au semnat un act prenupțial, prin care și-au pus la adăpost bunurile acumulate înaintea căsătoriei. Și, în cazul actriței din serialul de succes "House of Cards" este vorba despre o avere estimată la 65 de milioane de dolari. Mai mult decât atât, în același act prenupțial, cei doi parteneri ar fi bifat și căsuța care anula posibilitatea ca, în caz de divorț, vreunul dintre ei să solicite pensie alimentară.

Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (2) jpg

Cumva, e de înțeles și care ar fi diferențele care au dus la separarea lor, de vreme ce între ei este o diferență majoră de vârstă, cam cât o generație: 19 ani!

Robin Wright și Clément Giraudet s-au cunoscut în 2017 la Paris Fashion Week. La acel moment, trecuseră 2 ani de când Robin se despărţise de Ben Foster şi 8 de la divorţul ei de Sean Penn (1996-2010), tatăl celor doi copii ai ei, Dylan Frances (30) și Hopper Jack (28). Actrița a mai fost căsătorită și cu Dane Witherspoon (1986-1988), pe care îl cunoscuse pe platourile de filmare ale celebrului serial din anii 80 "Santa Barbara".

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG