Robin Wright divorțează și de al treilea soț, francezul Clément Giraudet

27 septembrie, 2022

După patru ani de mariaj, actrița s-a separat de directorul casei de modă Yves Saint Laurent, alături de care și-a refăcut viața după divorțul de Sean Penn.

Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg

Robin Wright (56) pare să nu-l fi găsit încă pe... Mr. Right! Și asta pentru că, la nici patru ani după căsătoria ei intempestivă din sud-estul Franței, în localitatea La Roche-sur-le-Buis,  cu mai tânărul francez Clément Giraudet (37), actrița americană a decis să pună punct relației, fără drept de apel.

În documentele depuse încă din vară, pe 31 iulie, dar accesibile presei abia acum, se arată că Robin Wright a invocat eternele "diferențe ireconciliabile", dorind soluționarea dosarului cât mai repede și mai discret posibil. De altfel, divorțul celor doi este unul fără emoții căci, deși s-au grăbit să ajungă la altar, Robin Wright și Clément Giraudet au semnat un act prenupțial, prin care și-au pus la adăpost bunurile acumulate înaintea căsătoriei. Și, în cazul actriței din serialul de succes "House of Cards" este vorba despre o avere estimată la 65 de milioane de dolari. Mai mult decât atât, în același act prenupțial, cei doi parteneri ar fi bifat și căsuța care anula posibilitatea ca, în caz de divorț, vreunul dintre ei să solicite pensie alimentară.

Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (2) jpg

Cumva, e de înțeles și care ar fi diferențele care au dus la separarea lor, de vreme ce între ei este o diferență majoră de vârstă, cam cât o generație: 19 ani!

Robin Wright și Clément Giraudet s-au cunoscut în 2017 la Paris Fashion Week. La acel moment, trecuseră 2 ani de când Robin se despărţise de Ben Foster şi 8 de la divorţul ei de Sean Penn (1996-2010), tatăl celor doi copii ai ei, Dylan Frances (30) și Hopper Jack (28). Actrița a mai fost căsătorită și cu Dane Witherspoon (1986-1988), pe care îl cunoscuse pe platourile de filmare ale celebrului serial din anii 80 "Santa Barbara".

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg