Rock Hudson a fost şantajat din cauza sexualităţii sale de către soţia sa, Phyllis Gates, despre care se ştia că era lesbiană

24 septembrie, 2021
6 giant4 jpg jpeg

Căsătoria lui Rock Hudson cu Phyllis Gates a fost invidiată de mulţi în scurtul timp cât a durat. Cu toate acestea, în culise, cei doi se şantajau reciproc şi ascundeau numeroase scandaluri sexuale.Dintre actorii legendari produşi în Epoca de Aur de la Hollywood, Rock Hudson este, fără îndoială, un nume care nu poate fi uitat. Hudson a cucerit industria cu frumuseţea şi farmecul său pătrunzător.

Deşi se ştia despre el că este heterosexual, în culise, Hudson se lupta cu sexualitatea sa, iar de secretul său a profitat nimeni alta decât iubita sa soţie, Phyllis Gates, care avea la rândul ei un trecut scandalos.

Potrivit rapoartelor, Hudson şi Gates s-au privit pentru prima oară în octombrie 1954, în timpul unei întâlniri la casa lui Henry Wilson, care era agentul lui Hudson, în timp ce Gates lucra pentru el.

stanga
dreapta
1 giant jpg jpeg
2 giant2 jpg jpeg
3 giant3 jpg jpeg
6 giant4 jpg jpeg
5 giant20 jpg jpeg

A doua zi, Wilson a invitat-o pe Gates să se alăture lor la un party. Acesta a fost începutul relaţiei lor, pentru că Hudson şi Gates au început să se întâlnească.

Cu toate acestea, starul s-a luptat să-şi păstreze viaţa privată departe de jurnalişti, care erau curioşi de ce nu s-au căsătorit

După multă presiune, Hudson a cerut-o în căsătorie pe Gates în 1955, iar în noiembrie acel an s-au bucurat de o ceremonie în Santa Barbara cu doar patru invitaţi, inclusiv Wilson. Cuplul a plecat în Jamaica pentru luna de miere.

La scurt timp după luna de miere şi câţiva ani de căsătorie, au apărut probleme în paradis, deoarece Gates susţinea că viaţa lor sexuală e în pericol. Ea a mai spus că Hudson are stări de spirit întunecate şi se lasă mânat de furie.

Gates nu s-a oprit aici şi a mai afirmat că a primit apeluri de la tineri care s-au descris ca fiind fanii lui Hudson, dar se pare că erau mai mult decât atât. Până în 1958, Gates a cerut divorţul şi a primit un cec săptămânal de 250 de dolari drept pensie alimentară.

Cu toate acestea, înainte de divorţ, cuplul era dominat de scandaluri. Potrivit surselor, căsătoria dintre Hudson şi Gates a fost aranjată de Wilson, care era gay la rândul lui, pentru a-l proteja pe actor.

Înainte de nuntă, jurnaliştii de la o revistă cunoscută voiau să dezvăluie sexualitatea lui Hudson, iar Wilson a aranjat căsătoria pentru a acoperi urmele clientului şi prietenului său.

Gates a scris despre acest lucru în memoriile sale, „Soţul meu, Rock Hudson”, şi a vorbit despre trădare. Ea a insinuat că habar nu avea că actorul, care a jucat în „Giant” alături de Elizabeth Taylor, este gay.

Cu toate acestea, sursele sugerează că Gates ştia despre sexualitatea ascunsă a soţului ei, pentru că şi ea era şlesbiană. 

Gates ar fi glumit cu prietenii că ar fi distractiv să se căsătorească cu starul gay. Cu toate acestea, a fost mai mult decât distractiv pentru Gates, care s-a văzut cu alte femei, dar l-a împiedicat pe Hudson să se vadă cu alţi bărbaţi.

Femeia şi-a şantajat soţul cu ajutorul unui anchetator privat, Fred Otash, care a înregistrat o conversaţie dintre ea şi Hudson. Gates îşi  manipula soţul pentru ca acesta să mărturisească că are altă orientare.

Ea a folosit caseta pentru a-l şantaja pe Hudson, dar actorul nu a căzut în capcană, iar asta datorită lui Wilson, care a angajat o gloată pentru a face faţă persoanelor care aveau acele dovezi. De asemenea, Hudson şi-a jucat rolul, a folosit o fotografie care o incrimina pentru a o reduce la tăcere.

După căsătoria lor eşuată, Hudson a continuat să se întâlnească cu agentul de bursă Lee Garlington, dar şi-a păstrat relaţia secretă. Cu toate acestea, acesta nu a fost singurul secret care i-a bântuit ultimele momente.

Actorul a fost diagnosticat cu HIV / SIDA în 1984 , dar a păstrat secretul. La 59 de ani, Hudson a murit din cauza virusului. Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg