Rocsana Marcu s-a logodit cu fostul soţ al Mariei Olaru FOTO&VIDEO

6 iulie, 2017
Rocsana Marcu 12 jpeg

E oficial! Blonda de la "Agenţia VIP" a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, politicianul Bogdan Diaconu, preşedintele PRU.

image

Deşi sunt împreună de doar câteva luni, iar el a divorţat de fosta gimnastă anul trecut, se pare că amândoi sunt pregătiţi să facă marele pas.

Rocsana Marcu a confirmat, la Antena 1, că a primit inelul de logodnă şi că este în culmea fericirii.

"L-am cunscut la muncă. E foarte bine, e cu de toate. Ştii că eu nu vorbesc despre relaţiile mele, dar de data asta, nu ştiu, parcă am simţit să pun poze frumoase pe Facebook".

image

Întrebată de Dan Capatos dacă sunt împreună de două luni, blonda a replicat că: "De puţin mai mult. A divorţat de mult, chiar nu are nicio legătură. Mie nu-mi plac şi nu mi-au plăcut niciodată bărbaţii căsătoriţi, deci nu se pune problema", a parat ea aluzia la faptul că Bogdan Diaconu a divorţat recent de Maria Olaru.

"În vacanţă o să ne ducem în august. Toate weekendurile sunt vacanţe pentru noi, chiar dacă muncim încercăm să ne şi relaxăm un pic."

image

Discuţia din platoul emisiunii "Xtra Night Show" a continuat cu detaliile despre logodnă, despre care aflăm că a avut loc la începutul relaţiei, adică cu mai mult de două luni în urmă. "Nici nouă nu ne vine să credem, sincer! Avem imrpesia că suntem de-o viaţă împreună şi că am pierdut foarte mult timp, că nu ne plictisim. Sincer, îmi pare rău că nu l-am cunoscut mai de mult. (...) Până în ianuarie sunt multe evenimente, sunt multe concerte în weekend, n-avem când să facem nunta acum, dar o s-o facem."

Bogdan Diaconu are doi băieţi din căsniciile anterioare, iar Rocsana are două fetiţe din două relaţii diferite.Recente pe Ok! Magazine

Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg