Rod Stewart a lansat o piesă despre „sexul uimitor” cu fosta sa iubită. Ce spune actuala soţie

20 septembrie, 2021
4 rod1 jpg jpeg

Rod Stewart a dezvăluit că noul său album se concentrează în principal pe iubire şi sex, cam asta ar fi de altfel semnificaţia piesei sale, One More Time.

Sir Rod Stewart este căsătorit cu fostul model Penny Lancaster, în vârstă de 50 de ani, dar pentru noul său album a revenit la trăirile amoroase din trecut şi a scris câteva piese noi. Discutând despre noua sa piesă, One More Time, artistul de 76 de ani a dezvăluit: „Ştii când te despărţi de cineva şi sexul a fost uimitor , aşa că vrei să o mai faci încă o dată? Acesta este povestea din spatele piesei.

Ni s-a întâmplat tuturor, sunt sigur.  Melodiile sunt mai mult sau mai puţin poveşti de viaţă. Din păcate, multe dintre cele de pe acest album au legătură cu dragostea şi sexul. Sunt doar lucruri care mi s-au întâmplat”, a adăugat el.

stanga
dreapta
4 rod1 jpg jpeg
2 rod3 jpg jpeg
3 rod2 jpg jpeg
4 rod4 jpg jpeg
5 rod5 jpg jpeg

Înainte de a se căsători cu Penny, Rod a mai bifat câteva relaţii

Artistul are la activ trei mariaje. A fost căsătorit prima dată cu Alana Stewart, au urmat apoi Rachel Hunter şi Penny, cu care are doi băieţi: Alastair, 15 ani şi Aiden, 10 ani.

Rod este, de asemenea, tatăl altor şase copii.

Fiica Renee, în vârstă de 28 de ani, şi fiul Liam, în vârstă de 26 de ani, sunt făcuţi cu fosta sa soţie, Rachel Hunter, Kimberly şi Sean cu prima soţie, Alana, fiicele Ruby şi Sarah sunt din relaţiile din trecut.

Într-un episod recent din „Loose Women”, Penny a vorbit despre decalajul de vârstă dintre ei şi şi-a apărat soţul.

 „Rockstar-ul meu are condiţia fizică a unui tânăr de 35 de ani.Nu este un pensionar. Abia aşteaptă să să înceapă turneul anul viitor.  Aşadar, nu îl consider ca făcând parte dintr-o categorie veche. Este cu adevărat uimitor pentru băieţii mei, iar asta datorită valorilor tradiţionale pe care  le insuflă”.

„Băieţii au deprins în mod firesc manierele de a deschide uşa şi de a fi politicoşi, de a respecta bătrânii. Cred că generaţia tânără sare peste aceste lucruri”.

Când a fost întrebată dacă are convingerea că soţul ei este mai bun ca tată în comparaţie cu un bărbat mai tânăr, Penny nu a ezitat să răspundă: „Cred că da. Mulţi dintre copiii săi vor fi de acord cu asta, a avut timp să să înveţe din lecţiile din trecut”.Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg