Rod Stewart, îngrozit de experienţa soţiei sale. Ce a păţit Penny

12 ianuarie, 2022
6 rod4 jpg jpeg

 Rod Stewart e îngrozit după ce Penny Lancaster a fost ameninţată de o persoană dependentă de droguri cu un ac.

Artistul a împlinit, duminică, 77 de ani. Muzicianul cu voce răguşită este unul dintre cei mai bine vânduţi artişti ai tuturor timpurilor. El a vândut peste 250 de milioane de discuri în întreaga lume într-o carieră de 60 de ani. Rod, care a fost numit cavaler în urmă cu şase ani, a avut 10 albume numărul unu. Rod continuă să lanseze muzică, cel de-al 31-lea album al său, „The Tears of Hercules”, a apărut în noiembrie anul trecut. Pe lângă muzică şi căsătoria lui cu Penny a atras atenţia în ultimii ani.

Penny şi Rod s-au căsătorit în iunie 2007, după ce au început să se întâlnească cu opt ani în urmă. Penny, care este fotograf calificat, a ajuns să aibă o relaţie cu artistul după ce a fost angajată să-i facă poze în turneu. Curând,  cei doi nu şi-au mai putut ţine în frâu romantismul..

În ultimii ani, Penny, care lucrează şi ca model, a devenit agent- voluntar în poliţie. Mişcarea s-a produs după un reality show de la Channel 4, „Famous and Fighting Crime”, în care celebrităţi se antrenează să devină ofiţeri speciali.

 La sfârşitul show-ului, Penny a fost convinsă să urmeze pregătirea  şi să intre în Poliţie, iar asta în ciuda faptului că a avut o înfruntare cu un dependent de droguri care a „îngrozit-o”, atât pe Penny, cât şi pe soţul ei. “Răspundeam la orice apel primit, aşa că nu ştiai niciodată ce era după colţ. Nu aveam spray sau baston, aşa că nu aveam cu ce să mă protejez. Puteam doar să chem, la telefon, pe cineva în ajutor.”

 Penny a descris apoi un moment în care s-a confruntat cu o dependentă de droguri care a ameninţat-o cu un ac.Recente pe Ok! Magazine

patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg