Rod Stewart spune că Russell Brand e un mare mincinos

31 octombrie, 2010

Când o revistă pentru bărbaţi l-a întrebat anul trecut pe Russell Brand (înainte să o întâlnească pe soţia sa, Katy Perry) cu câte femei se culcă pe lună, comediantul a răspuns: „Faceţi socoteala câte zile sunt într-o lună şi înmulţiţi

Când o revistă pentru bărbaţi l-a întrebat anul trecut pe Russell Brand (înainte să o întâlnească pe soţia sa, Katy Perry) cu câte femei se culcă pe lună, comediantul a răspuns: „Faceţi socoteala câte zile sunt într-o lună şi înmulţiţi cu trei. Regula e simplă!”. „Imposibil!”, dă replica acum Rod Stewart, într-o emisiune televizată.

„Nu-i adevărat. Nu te poţi culca cu două sau trei femei în fiecare zi”, susţine Rod în interviul acordat lui Piers Morgan. Iar rockerul chiar îşi poate da cu părerea. La 16 ani a început să înveţe cum să satisfacă o femeie de la o anume Maggie May, care avea 33 de ani. Iar de-a lungul vieţii sale de star rock a fost cu atâtea femei încât a pierdut numărătoarea şi pe unele dintre ele nu şi le mai aminteşte. „Dar nu sunt mândru de asta”, a adăugat Rod. „Îmi amintesc doar partidele bune de sex. Glumesc!”

Stewart a mai povestit în emisiunea lui Piers Morgan că a fost devastat după divorţul de Rachel Hunter, dar că actuala soţie, Penny Lancaster (foto), este dragostea vieţii lui. Penny e însărcinată şi urmează să nască în luna martie. Rod mai are şase urmaşi. Dar pentru cuplul Stewart-Lancaster este cel de-al doilea copil, după fiul Alastair. Luna trecută, artistul de 65 de ani a dezvăluit că, pentru această a doua sarcină, el şi Penny au recurs la inseminarea in vitro, după ani în care au încercat fără succes să mai aibă un copil pe cale naturală.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg