Roger Moore, povestiri din Tinseltown

18 februarie, 2017
MEDIA NIGHT CHIO AACHEN 2013 jpeg

Cel mai longeviv James Bond de pe marile ecrane a concurat cot la cot cu eroul său, la capitolul cuceriri. Iată câteva secrete picante din culisele Vechiului Hollywood.

Lady Christina Tholstrup, milionara care l-a îmblânzit acum 15 ani.

Întotdeauna îmbrăcat şic, ca pe vre­mea vechilor dandy, cu sacouri închise marinăreşte, Sir Roger Moore păşea cu un aer regal, de veritabil monegasc. După o carieră de 70 de ani, veteranul cine­matografiei engleze şi-a trăit cu eleganţă anii de pensie între reşedinţa elveţiană din Crans-Montana şi cea din raiul francez al mi­lionarilor, pe Coasta de Azur. Mai precis, pe Avenue Princese Grace din Monaco. O ironie a sorţii, de vreme ce Sir Roger Moore s-a nu­mărat printre foştii pretendenţi ai american­cei, devenită Prinţesă de Monaco, dar care a trebuit să se mulţumească s-o admire de la distanţă. „Grace n-a fost niciodată scorţoasă, aşa cum îi impunea rangul, ba mai mult, avea un excelent simţ al umorului şi o strălucire de obrăznicie în ochi. Era de-o frumuseţe rece, dar şi dulce“, povestea el în cartea sa de me­morii, „Last Man Standing: Tales From Tinsel­town“.

James Bond sau rolul care l-a consacrat. Aici cu Maud Adams în Octopussy.

De altfel, în aceeaşi carte legendarul actor povestea fără menajamente despre actriţe­le care au jucat alături de el şi care, uneori, îi picau cu tronc. De pildă, pe Ava Gardner şi-o amintea drept „o femeie foarte amuzantă şi deşteaptă“, iar pe Zsa Zsa Gabor drept „extrem de frumoasă, deşi avea posteriorul puţin cam mare.“ Cât despre Lana Turner, „ea m-a învă­ţat să sărut. Chiar credeam că am o tehnică bună – fusesem căsătorit de două ori şi n-am avut plângeri – dar ea m-a învăţat ceva nou, «pasiune fără presiune». Ce femeie a fost!“

Luisa Mattioli, femeia care i-a dăruit cei trei copii.

E drept că tot el deţinea şi recordul de săru­turi pe marele ecran în rolul lui James Bond, de-a lungul celor 12 filme în care a fost prota­gonistul celebrei serii: 20 de femei – cu două mai multe decât Sean Connery, rivalul său de la acea vreme. În viaţa reală, însă, actorul se lăuda că prin patul lui ar fi trecut mai multe femei decât prin cel al eroului său. „Întot­deauna am avut mare succes la femei şi a fost o perioadă în care am avut orice femeie fru­moasă mi-am dorit. Nu pot să spun câte femei am avut, pentru că sunt un gentleman. Şi, ori­cum, am pierdut numărătoarea! Cert este că am avut mai multe femei decât James Bond. Tot timpul a fost vorba de Moore, Roger Moo­re“, declara actorul în urmă cu patru ani.

Dorothy Squires, cea de-a doua soţie, care l-a pus pe fugă când a devenit agresivă.

Şi da, mereu a vrut „more“ (mai mult), trecând dintr-un mariaj în altul, de la pati­natoarea Doorn van Steyn (1946-1953), la cân­tăreaţa Dorothy Squires (1953-1968) şi apoi la actriţa Luisa Mattioli (1969-1996), mama celor trei copii ai săi: Deborah (53), Geoffrey (50) şi Christian (43). Interesant e că, după ani buni, acelaşi dandy povestea că ar fi fost agresat fi­zic de primele două neveste: Doorn ar fi arun­cat după el cu un ceainic, iar Dorothy l-ar fi lovit în cap cu o chitară.

Din 2002, mariajul cu Lady Christina Thol­strup funcţiona „liniştit şi fără certuri“. Alături de Kiki, aşa cum o alintă el, actorul se bucura de teatru, de partidele de tenis (acum, mai mult din tribune) şi de plimbările cu As­ton Martinul de-a lungul coastei franceze. Iar Principatul l-a adoptat ca pe un bun de preţ, cu toate că n-a învăţat niciodată să vorbească franceza!

foto: gettyRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}