Roman Abramovich şi Dasha Zhukova s-au căsătorit… acum şapte ani

30 ianuarie, 2015

Patronul echipei de fotbal Chelsea Londra, rusul Roman Abramovich, este un bărbat însurat. Şi, nu, nu vorbim de prima sau de a doua lui soţie, ci de cea de-a treia deja, cu care s-a căsătorit în secret acum… şapte ani. Ei da, un secret

Patronul echipei de fotbal Chelsea Londra, rusul Roman Abramovich, este un bărbat însurat. Şi, nu, nu vorbim de prima sau de a doua lui soţie, ci de cea de-a treia deja, cu care s-a căsătorit în secret acum… şapte ani. Ei da, un secret bine păstrat, până acum câteva zile, când a fost desconspirat într-un interviu.

Miliardarul rus, în vârstă de 48 de ani, a întâlnit-o pe actuala lui parteneră de viaţă, Dasha Zhukova (33), în 2005 şi a prezentat-o întotdeauna ca fiind prietena lui. 10 ani mai târziu, Dasha, redactor-şef al revistei de artă şi fashion Garage, a confirmat într-un interviu că s-a căsătorit cu Abramovich la câţiva ani după ce s-au întâlnit.

De fapt, referirea la acest aspect din viaţa lor este făcută de autorul articolului publicat în The Wall Street Journal Magazine, care consemnează, cităm, că cei doi „s-au întâlnit în 2005, s-au căsătorit câţiva ani mai târziu şi au doi copii“.

Această menţiune a fost aprobată de Dasha, care nu a vrut să vorbească direct despre nuntă, dar a lăsat să se înţeleagă că evenimentul a avut loc în jurul anului 2008.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg