Românca Andreea Sasu mai are puțin și îl face tătic a patra oară pe Philipp Plein

3 iulie, 2024

Nu doar că îi plac brunetele focoase, dar adoră să și facă copii cu ele. Iar Andreea Sasu e a doua româncă din lista lui de cuceriri, după Mădălina Ghenea.

Andreea Sasu a revenit în viața lui Philipp Plein cu o surpriză la pachet: al patrulea copil.
Andreea Sasu a revenit în viața lui Philipp Plein cu o surpriză la pachet: al patrulea copil.

Încurcate sunt căile inimii, mai ales cele ale inimii lui Philipp Plein, care pare că vrea să simtă permanent fluturi în stomac. Celebrul designer german părea fericit alături de Lucia Bartoli, influencerița britanică de origine italiană și mama a doi dintre copiii lui, Rocket Halo Ocean și Rouge Sky Galaxy, care avea toate șansele să devină doamna Plein, după cinci ani de relație. Însă la scurt timp de la nașterea mezinului lor, care a trecut și printr-o mare cumpănă de Crăciun, fiind internat în spital cu o puternică infecție virală, aveam să aflăm că miliardarul se împăcase pe ascuns cu o fostă iubită de-ale lui, care a și rămas însărcinată!

E vorba despre fostul model Andreea Sasu, a doua româncă cu care Philipp Plein a avut o relație după Mădălina Ghenea și cu care s-a iubit timp de 4 ani, până s-o cunoască pe Lucia. Originară din Pașcani, Andreea Sasu are 34 de ani și a trăit la Milano după vârsta de 20 de ani, aflăm din presa tabloidă, iar cariera sa de fotomodel a inclus colaborări cu branduri de modă de renume mondial şi fotografi celebri. În plus, a participat la reality show-ul italian „Temptation Island” în rolul de ispită.

Interesant este că, la o diferență de câteva zile după ce s-a fotografiat cu Lucia Bartoli și copiii lor, Philip Plein a dat o mare petrecere de dezvăluire a sexului copilului nr. 4, pe care îl așteaptă de la Andreea Sasu. Un gest care, pe lângă bucuria momentului, i-a bulversat pe fanii designerului german, care credeau că acesta e în continuare cu Bartoli și se uitau bine să vadă dacă e ea sau nu - din cauza asemănării izbitoare între cele două brunete.

Frumoasa româncă și-a etalat zilele acestea sarcina într-o nouă serie de fotografii postate de iubitul său miliardar, care nu-și mai încape în piele de fericire că va deveni din nou tătic. „Așadar, nu ne îndreptăm ochii spre ceea ce se vede, ci spre ceea ce nu se vede, deoarece ceea ce se vede este trecător, dar ceea ce nu se vede este veșnic", a notat foarte filosofic Philipp Plein în noua lui postare.

Totodată, suntem curioși să vedem ce nume va primi următorul băiețel, dat fiind faptul că ceilalți trei au nume inedite: Romeo Prince, Rocket Halo Ocean și Rouge Sky Galaxy.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Ana și Daniel Pavel nuntă image00007 (5) jpg
neti sandu
Victoria Beckham si David Beckham la 25 de ani de la casatorie, nunta de argint   Facebook jpg
Ben Affleck Garner și Lopez colaj jpg
Szilard Deak jpg
We Love Music Festival 2024 (4) JPG
Michelle Pfeiffer vs Francesca Eastwood   Getty Images, Instagram jpg
Sore și fiica ei Erin foto Ok Magazine DSC 3648 (4) jpg
Ela Craciun si fiica ei, Alesia   (1) jpg
David Beckham si mama sa Beckham, Sandra Beckham, cu David Attenborough la Wimbledon   profimedia 0886338777 jpg
Jennifer Lopez foto Instagram jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la început de iunie 2024, Profimedia (2) jpg
Agatha Ruiz de la Prada   Facebook 5 jpg
Gina Pistol la MasterChef   Pro TV jpg
Berecleanu Andreea in Turcia 4 (1) jpg
edi iordanescu fb3 jpg
Celine Dion   Profimedia jpg
Amal și George Clooney, vacanță romantică la St Tropez, Profimedia (4) jpg