Romaniţa Iovan, în costum de baie la 54 de ani! Creatoarea de modă arată impecabil la plajă

4 iulie, 2019
1 romanita iovan la plaja 54 de ani 3 jpg jpeg

A fost model, după care a devenit creatoare de modă, fiind recunoscută de o ţară întreagă, însă a trecut şi printr-o dramă în urmă cu mai mulţi ani, atunci când fostul ei soţ, pilotul Adrian Iovan, a murit după ce s-a prăbuşit cu un avion în munţii Apuseni.

În vârstă de 54 de ani, Romaniţa Iovan demonstrează la fiecare apariţie că se menţine în formă, iar cele mai recente imagini postate de vedetă pe reţelele de socializare au atras admiraţia fanilor. Fosta soţie a lui Adrian Iovan s-a lăsat fotografiată în costum de baie pe plajele din Grecia, acolo unde se află alături de sora ei, după cum notează Romaniţa pe Facebook.

6 romanita iovan la plaja 54 de ani jpg jpeg

În trecut, Romaniţa Iovan a devăluit şi cum se menţine tânără, afirmând că face sport şi mănâncă multe fructe: „Bătrâneţea vine după 80 de ani, cu siguranţă, iar stilul de viaţă sănătos cred că îşi pune amprenta pe mine. Mănânc sănătos, dar nu de ieri, de azi, ci de ani buni. Eu sunt foarte pofticioasă şi nu rezist la prăjituri, dar pentru o tartă fac o oră de sport în plus. Mănânc mai mult legume, fructe şi peşte. Îmi iau zahărul din fructe. Nu mănânc foarte des dulciuri şi nu sunt o gurmandă. Meniul meu este compus dimineaţa din seminţe, de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovăz sau de orez. Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr. E un ritual, sunt obsedată să pun în ceşcuţe. Nu beau alcool şi nu fumez, dar cafeaua o ador. Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol. Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol. E o povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta. În jumătate de oră fac o mie de abdomene, câteva exerciţii cu mâinile şi câteva cu picioarele şi nu exagerez! Nu este foarte greu dacă respiri“.

Mai multe fotografii cu Romaniţa Iovan pot fi văzute în GALERIA FOTORecente pe Ok! Magazine

Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
diana sucu martisoare origami copii 2 jpg
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg
Sharon tate roman polanski GettyImages 2662492 jpg
FotoJetTom si Elsina jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Mioara Roman a murit   Instagram (3) jpg