Romaniţa Iovan s-a reîntors în Apuseni pentru comemorarea fostului soţ FOTO&VIDEO

22 ianuarie, 2018
Romanita Iovan 4 ani de la accidentul aviatic al pilotului Adrian Iovan Apuseni (11) jpeg

La patru ani de la cumplitul accident aviatic în care şi-a pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan, creatoarea de modă şi fiul său au mers la locul accidentului pentru parastas.

image

Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa pe 20 ianuarie 2014, într-un accident aviatic, în Munţii Apuseni, în timp ce opera o cursă umanitară cu cinci cadre medicale care urmau să preleveze organe pentru transplant de la Oradea. Avionul s-a prăbuşit lângă satul Petreasa din comuna Horea, situat la limita dintre judeţele Cluj şi Alba. În aceeaşi tragedie şi-a găsit sfârşitul şi studenta la medicină Aurelia Ion.

Regretatul pilot nu a fost uitat de familie şi de apropiaţi. Ca în fiecare an, fosta lui soţia şi mama copilului său, Romaniţa Iovan, a organizat o deplasare în Apuseni, la troiţa făcută în apropierea locului unde s-a prăbuşit avionul, şi parastasul de 4 ani, care se oficiază al biserica din Horea. În această incursiune emoţionantă i-au fost alături atât fiul său, Albert, cât şi actualul soţ, avocat Iulian Gogan.

"Venim aici pentru Albert, să ştie că tatăl lui este un erou. Este o altă lume aici, acolo unde trăim noi. Am venit aici de 6 ori până acum, de la 40 de zile, simţim energia lui Adrian, că el chiar şi-a dat ultima suflare aici gândindu-se la oameni, la cei pe care i-a salvat", a declarat Romaniţa Iovan pentru un post de televiziune, la scurt timp dupa parastasul de 4 ani al lui Iovan.

"Dacă Adrian nu făcea ce a făcut în ultimele secunde... nu mai era nimeni în viaţă. El i-a salvat pe ceilalţi, din păcate cu jertfa vieţii lui", a spus ea cu referire la faptul că, în urma anchetei, Adrian Iovan a fost declarat vinovat de producerea accidentului.

"Sigur că ne gândim şi la Aura, este normal, era tânară, nu trebuia să moară nimeni, este fantastic dacă te gândeşti că ei au plecat într-un zbor umanitar".

Până anul acesta, la parastas au participat şi "eroii din Apuseni", acei localnici care au găsit primii avionul prăbuşit, cei care i-au şi salvat pe pasagerii din avion.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg