Romaniţa Iovan, superbă la 54 de ani! Iată cum arată creatoarea de modă după ce a dispărut din lumina reflectoarelor

1 noiembrie, 2018
1 romanita iovan 54 ani 3 jpg jpeg

Pe 3 octombrie 1964 se năştea în Bucureşti una dintre cele mai frumoase femei pe care ţara noastră le-a dat în ultimii 50 de ani. Debutând ca model, Romaniţa Iovan a devenit creatoare de modă, iar în 2003 s-a căsătorit cu pilotul Adrian Iovan, alături de care are un copil.

Relaţia dintre Romaniţa şi Adrian Iovan părea, la un moment dat, una perfectă, însă cei doi s-au despărţit în 2008, iar şase ani mai târziu pilotul a murit în urma unui incident aviatic petrecut în Munţii Apuseni.

„Când am divorţat de Adrian, lucrurile n-au fost atât de dure cât s-a văzut în media. În sensul că doi oameni nu se despart pentru că se urăsc, doi oameni se despart pentru că nu mai pot convieţui împreună. Dar prietenia noastră a fost în continuare o punte de legătură foarte importantă pentru creşterea lui Albert. Eu întotdeauna am zis că Adrian va fi alături de mine şi de Albert, chiar dacă locuia la altă adresă. Adrian îl lua pe Albert de câte ori Albert dorea să stea cu el şi îl aducea de câte ori Albert dorea să fie înapoi acasă la mine. Practic, l-am înconjurat pe Albert cu iubirea celor doi părinţi fără să simtă că are doi părinţi despărţiţi. Ei erau despărţiţi doar de adresă. M-am simţit, într-adevăr foarte respondsabilă şi foarte tristă când Adrian a murit, în 2014, în felul în care a murit. A fost pentru mine… s-a sfârşit lumea. A fost cea mai mare cumpănă prin care am trecut până acum. Şi pentru fiul meu la fel. Dar ce nu te doboară, te face mai puternic“, spunea anul trecut Romaniţa Iovan.

Cu toate că a suferit enorm după moartea lui Adrian Iovan, Romania Iovan era deja într-o altă relaţie, pe care o are şi astăzi. De aproximativ 10 ani, fosta creatoare de modă se iubeşte cu Iulian Gogan, un bărbat mai tânăr cu 12 ani decât ea.

„Consider că este o influenţă pozitivă asupra mea faptul că iubitul meu este mai tânăr cu 12 ani. S-au împlinit 10 ani de când suntem împreună, aceasta fiind cea mai longevivă relaţie pe care am avut-o cu un bărbat până acum“, spunea în primăvara acestui an Romaniţa Iovan, care, în acelaşi timp, afirma că vrea să dispară din lumina reflectoarelor.

Cu toate că nu a mai apărut de luni bune la emisiuni sau la evenimente, Romaniţa Iovan este foarte activă pe reţelele de socializare şi nu trece nicio zi fără a posta ceva. Ajunsă la 54 de ani, fosta creatoare de modă arată în continuare foarte bine, iar acest lucru se poate vedea în GALERIA FOTO.Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg