Romantic! Richard Gere nu s-a putut abține de la gesturile pasionale, în public, față de soția Alejandra

10 octombrie, 2024

Richard Gere nu și-a putut ține mâinile departe de soția sa, Alejandra Silva, la Festivalul de Film de la Zurich din Elveția!

Richard Gere si Alejandra Silva Foto Profimedia jpg

Marți, 8 octombrie, Richard Gere, cunoscut publicului larg pentru rolul lui din filmul „Pretty Woman”, a apărut ca un adolescent, vizibil îndrăgostit de soția lui, alături de care a pozat pe covorul verde al festivalului. Alejandra Silva, în vârstă de 41 de ani, e cea care s-a bucurat de tandrețurile actorului chiar în fața fotografilor.

Cei doi au avut un aer plin de farmec în timp ce pășeau pe covor pentru proiecția filmului „Wisdom Of Happiness”, pe care Richard Gere l-a produs. El a purtat un smoching negru clasic, în timp ce Alejandra Silva a purtat o rochie albă lungă până la podea, cu detalii argintii.

Cei doi au avut o altă apariție rară pe covorul roșu luna trecută, la Gala amfAR de la Veneția, precum și la întâlnirea Armani de la Festivalul Internațional de Film de la Veneția. În luna aprilie a acestui an, Richard Gere și Alejandra Silva păreau la fel de îndrăgostiți când au pășit pe covorul oficial la Gala 2024 City Harvest din New York, unde s-au asortat în ținute negre.

Povestea de dragoste dintre Richard Gere și Alejandra Silva

Cuplul s-a căsătorit în secret în 2018. Richard Gere și Alejandra Silva au împreună și doi copii pe care îi țin departe de lumina reflectoarelor. După nunta lor, Richard Gere a declarat pentru revista Hello! că se simțea „cel mai fericit bărbat din univers”.

„Sunt căsătorit cu o femeie frumoasă care este inteligentă, sensibilă, hotărâtă să ajute oamenii, care este distractivă, răbdătoare, care știe să ierte, care este o bucătăreasă grozavă și care face cele mai bune salate din lume”, a declarat el.

În august, Alejandra Silva a sărbătorit cea de-a 75-a aniversare a soțului ei cu un mesaj pe Instagram, numindu-l pe Richard Gere „iubirea vieții” ei.

„Călătoria pe care am împărtășit-o, frumoasa familie pe care am construit-o și amintirile pe care le-am creat sunt mai mult decât aș fi putut visa vreodată”, a spus ea. „Tu îmi faci viața mai bună în toate felurile și sunt atât de recunoscătoare că te am alături”. Ea a încheiat: „La mulți ani plini de dragoste, râsete și fericire împreună”.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Beverly Hills 90210 GettyImages 114743151 jpg
Alex Velea și Antonia 2 jpg
Harrison Ford și soția sa Calista Flockhart, Profimedia (2) jpg
Crina Abrudan la Paris Fashion Week cu colectia lui Denis Predescu   Instagram jpg
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se văd la tribunal din nou Colaj Click!
 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (1) jpg
Lisa Marie Presley  foto   GettyImages 144165499 jpg
FotoJet Leo jpg
Emme
Bruce Willis și fiice sale GettyImages 999066174 jpg
pamela anderson baywatch foto profimedia jpg
FotoJet J Lo (1) jpg
Daciana Sarbu si fiica ei, Irina Ponta, la nunta lui Valeriu Gheorghiță cu Monica Bîrlădeanu   Instagram 2 jpg
Dallas profimedia 0425392000 (2) jpg
Monica Barladeanu in prima rochie de mireasa by M Marquise la nunta ei cu Valeriu Gheorghita   Instagram (9) jpg
Lora la nunta religioasa cu Ionut Ghenu   Instagram jpg
Monica B si Valeriu G (10) (1) jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg