Romeo Beckham, leit tatăl său în noua campanie Burberry!

4 noiembrie, 2014
romeo 2 jpeg

În familia Beckham un lucru este clar: celebritatea este un lucru care se dobândeşte cât mai devreme cu putinţă! Aşa se face că, mezinul familiei deja se poate lăuda cu faima căpătată în urma carierei sale în modelling.

În familia Beckham un lucru este clar: celebritatea este un lucru care se dobândeşte cât mai devreme cu putinţă! Aşa se face că, mezinul familiei deja se poate lăuda cu faima căpătată în urma carierei sale în modelling. La doar 12 ani, Romeo Beckham este deja la a doua apariţie într-o campanie Burberry.

Mai noul star al familiei Beckham a apărut în campania de Crăciun a brandului Burberry. Acesta îşi dovedeşte aptitudinile iscusite în modelling, călcându-i pe urme mamei sale.

image

Şi de data aceasta, Romeo a primit laude de la Christopher Bailey: „ Această campanie festivă reprezintă celebrarea a tot ce înseamnă Burberry: trenciuri, eşarfe de caşmir, muzică formidabilă, vremea britanică şi munca cu oameni minunaţi şi talentaţi. Este în continuarea o bucurie să lucrez cu Romeo – are farmec, stil şi o energie grozavă. Sunt încântat de faptul că el este personajul principal în campania noastră festivă.”

Prima apariţie a tânărului a fost în campania de primăvară-vară 2013 semnată de Burberry, alături de Cara Delevigne şi Edie Campbell. Şi în urma primei campanii Romeo a fost lăudat de directorul de creaţie Christopher Bailey, care a spus despre acesta că este un copil manierat, modest şi are un stil impecabil. Nici nu e de mirare, am spune noi, având în vedere că mama sa, Victoria Beckham este o fashionistă veridică.Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg