Romică Ţociu, terorizat în copilărie: "Mama era foarte dură cu mine"

1 aprilie, 2021
1 romica5 jpg jpeg

A primit o educa┼úie drastic─â, dar perioada aceea pare c─â l-a preg─âtit pe Romic─â ┼óociu pentru vremurile de ast─âzi. Pentru faimosul actor, amintirile cu mama, care lucra ca asistent─â medical─â ┼či ├«ncerca s─â le ofere totul din pu┼úinul pe care ├«l ob┼úinea, dar ┼či lec┼úiile ei de via┼ú─â sunt ast─âzi de nest─âvilit.

ÔÇ×Cel mai frumos lucru este c─â mama tr─âie┼čte. Mama mi-a spus s─â n-o iau din Craiova, acolo sunt toate amintirile ei, toate rudele care ├«nc─â mai tr─âiesc. M─â bucur c─â e s─ân─âtoas─âÔÇŁ, a dezv─âluit Romic─â ┼óociu ├«n emisiunea Cultour.

ÔÇ×Mama a fost foarte dur─â cu mine. Eram ├«nc─â pu┼čti ┼či obi┼čnuiam s─â mai ies cu fete, dar ea venea dup─â mine ┼úip├ónd s─â m─â duc acas─â. Dac─â cumva f─âceam vreo prostie la liceu, care era aproape de spitalul mamei, venea ├«ntr-un suflet la liceu. ÔÇ×Bun─âtate pe care o are ┼či Nicoleta, so┼úia mea. Cred c─â mama ar fi vrut s─â m─â iubeasc─â mai mult sau s─â-mi arate mai mult dec├ót a reu┼čit, dar vremurile erau destul de greleÔÇŁ, a mai ad─âugat actorul.