Romina Power îl atacă din nou pe Al Bano: ''Mama l-a criticat toată viaţa”

3 noiembrie, 2021
8 ban9 jpg jpeg

Cei doi foşti soţi sunt din nou în conflict după apropierea de acum câţiva ani.

De săptămâni întregi se vorbeşte despre o ceartă între Albano şi Romina Power şi ultimul gest al cântăreţei pare să confirme. 

Romina Power a spus că mama ei, diva de la Hollywood Linda Christian, nu a fost niciodată o mare fană a lui Al Bano . În momentul în care fiica şi tatăl copiilor ei (Yari, Cristel şi Romina Jr.) au decis să se despartă, femeia a recunoscut că se îndrăgosteşte de el. „Mama l-a criticat toată viaţa. Abia când i-am spus că eu şi Albano ne despărţim, mi-a spus că  acum se îndrăgosteşte de el” , a explicat solista într-un interviu pentru 'Verissimo' .

Romina a explicat apoi că nu vrea să aibă relaţii stabile pentru că îşi iubeşte prea mult libertatea. Acesta este motivul pentru care este singură. „Bunica spunea ceva, dar nu ştiu dacă este potrivit să mărturisesc. Trebuie să iei tot porcul pentru un cârnat… ” , a adăugat ea.

Când a fost întrebată în cele din urmă ce părere are despre chirurgia estetică şi dacă intenţionează să o folosească, ea a răspuns: „Sunt îngrozită de acele lucruri. Mi-ar fi teamă că nu mă recunosc mai târziu. Atunci nu înţeleg ce sens are. Şi cine a spus că pielea netedă este mai frumoasă?" .

Într-un interviu, artistul a răspuns destul de stânjenit întrebărilor despre fosta sa soţie, cu care a avut loc o apropiere artistică în ultimii ani.

Când Silvia Toffanin l-a întrebat pe Albano dacă Romina este bucuroasă de sosirea nepoatei, fiica lui Cristel Carrisi, artistul a răspuns ezitant. „Da, cred că este fericită, nu am vorbit”. „Vei merge în Croaţia cu fosta ta soţie, Romina?” a adăugat jurnalistul. Cristel locuieşte, de fapt, la Zagreb împreună cu soţul ei, milionarul Davor Luksic, cu care s-a căsătorit în 2016, în Puglia.

„Sincer, nu ştiu nimic. Voi merge, dar nu ştiu când ni se va alătura Romina”.

Aşa că se pare că Albano nu mai ştie nimic despre viaţa fostei sale soţii în ciuda celor trei copii şi trei nepoţi pe care îi au. Se pare că cei doi nu mai au niciun fel de contact şi nici nu mai vorbesc între ei. O situaţie care cu siguranţă nu îi va mulţumi pe numeroşii fani ai cuplului, care nu au încetat niciodată să viseze la un flashback, iar asta în ciuda prezenţei Loredanei Lecciso.

Potrivit unor surse consultate de Nuovo, Romina ar fi fost deranjată de ultimul interviul al fostului soţ , cel în care Albano Carrisi s-a declarat fericit alături de Loredana Lecciso şi a regretat că a permis altor persoane să se amestece în această relaţie în trecut.

Artista nu a suportat-o ​​niciodată pe Loredana Lecciso şi cele două nu au reuşit să creeze o legătură bazată pe respect. Şi nu numai atât: unele persoane din anturajul Rominei au mărturisit că solista de 70 de ani i-ar fi cerut lui Albano să o ţină în frâu pe Loredana, care nu ezită să se lanseze în declaraţii. Cererea nu a fost fost acceptată de Albano, care ar fi decis să scape de fosta soţie, iar asta în ciuda noului venit în familie. Cristel Carrisi, fiica lor, a născut-o pe micuţa Rio Ines după Kay şi Cassia.

Romina a împlinit 70 de ani pe 2 octombrie 1951.Fiica lui Tyrone Power şi a Lindei Christian, cântăreaţa va rămâne pentru totdeauna în imaginaţia colectivă legată de povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Al Bano. Era 26 iulie 1970 când cei doi şi-au jurat dragoste veşnică în timpul unei ceremonii care a marcat începutul uneia dintre cele mai mediatice poveşti de dragoste din toate timpurile. O căsnicie marcată de succese muzicale (era 1982 când s-au clasat pe locul doi la Sanremo cu Felicità ), cu patru copii -Ylenia ,Yari, Christel, Romina Jr.

Povestea amorezilor s-a terminat brusc când fiica cea mare, Ylenia, a dispărut între 31 decembrie 1993 şi 1 ianuarie 1994 la New Orleans. Acea dramă marchează începutul unei crize din care cei doi nu se vor mai ieşi niciodată. Al Bano acceptă fatalist moartea (presupusă) a fiicei sale, în timp ce Romina persistă în căutare. Au urmat ani de neînţelegeri, certuri în presă, răzbunare. Aşa au ajuns să se despartă după 29 de ani de căsnicie.

De atunci, în ciuda faptului că Al Bano şi-a refăcut viaţa cu Loredana, cu care are doi copii, fanii „celui mai frumos cuplu din lume” nu au încetat niciodată să viseze la reuniune.



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg