Rona Hartner a învins definitiv cancerul: "Chiar se vindecă. Trebuie depistat din timp şi tratat". Ce face artista de 47 de ani pentru imunitate

19 ianuarie, 2021
4 rona hartner vindecata de cancer 2 jpg jpeg

În 2019, Rona Hartner a terminat tratamentul pentru cancer. Artista spune că a trăit o minune, că a învins boala! 

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon. Rapid a fost operată, iar mai apoi a urmat un tratament. Spune că a învins definitiv boala deoarece a luat măsuri din timp. 

"A fost o luptă mare cu cancerul. După ce am terminat tratamentul, în septembrie 2019, tratamentul meu post cancer a fost să iau viaţa în piept aşa cum este ea. Am trăit un miracol în timpul tratamentului cu cancer. La un moment dat, nu mai aveam deloc globule albe şi trebuia să fac transfuzie pentru a lupta cu chimioterapia. Atunci m-am rugat la Isus să mă "transfuzeze" el cu globulele lui albe prin Sfânta Euharistie (Sfânta Împărtăşanie sau Cuminecarea). De a doua zi am avut globulele albe intacte.

După chimioterapie am ieşit cu o imunitate mai bună decât cum intrasem. Am avut momente mari de oboseală la începutul lui 2020, dar am respectat ritmul corpului, am dormit, m-am odihnit. Acest cancer chiar se vindecă. Trebuie doar depistat din timp şi tratat imediat. Eu m-am operat, am luat tratmentul şi după şase luni mi-am revenit. Acum nu mai am nimic. Acum ţin un regim hiperproteic şi am înotat în apă de mare chiar din luna ianuarie. Asta fac pentru imunitate.", a spus ea pentru click.ro. 

3 rona hartner vindecata de cancer 1 jpg jpeg

În pandemie, Rona Hartner a început proiecte noi: "Mi-a anulat foarte multe concerte, foarte mute proiecte, dar mi-a dechis şi calea pentru proiecte noi. Mie mi-a schimbat într-un mod pozitiv viaţa, pentru că m-a obligat să recontruiesc ceea ce se numeşte biserica familiei, noi ca şi familie am avut mai mult timp unii pentru alţii. Mi-am dat seama ce mult contează şcoala pentru un copil, pentru că atunci când fiica mea nu s-a mai dus la şcoală am văzut ce greu e să fii profesor acasă.

Eu şi Herve am început să realizăm videoclipuri, am făcut multe live video-uri pentru care chiar am fost plătiţi cu drepturile de autor din Franţa. În aceste video-uri am simţit nevoia să ne rugăm pentru oamenii care erau disperaţi, am avut milioane de vizualizări, pentru că oamenii aveau nevoie de rugăciunile noastre."

Citeşte interviul exclusiv cu Rona Hartner pe click.ro, chiar aici. Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg