Rona Hartner, abandonată în cele mai grele clipe ale vieții: ”Unele uși se închid pe viață”

14 septembrie, 2023

Nu este nimic exagerat dacă afirmăm că îndrăgita Rona Hartner se confruntă cu cea mai grea perioadă din viața sa.

rona hartner

În momentele de cumpănă vedem cine ne sunt cu adevărat prietenii. Și din păcate pentru actriță, viața i-a mai dat o palmă. Pe lângă boala cumplită și necruțătoare care o macină, Rona Hartner a declarat în exclusivitate pentru Playtech că cei doi foști soți ai săi au abandonat-o complet, nu o ajută cu nimic în aceste clipe grele, nici măcar cu o vorbă bună.

Mai întărită în credință ca niciodată, Rona Hartner pare să accepte senină că unele slăbiciuni umane fac parte din viață. Artista nu renunță la lupta sa cu cancerul, chiar dacă este una grea, surdă. Este convinsă că Dumnezeu îi stă alături, atunci când oamenii au abandonat-o.

Nu ar fi prima oară când Rona Hartner ar învinge cancerul. A mai făcut-o și acum trei ani. Este drept însă, de data aceasta se confruntă cu un cancer mult mai agresiv, extins și galopant.

Afecțiunea a revenit într-o formă și mai agresivă, la doar trei ani după ce se vindecase de cancer la colon. Rona Hartner se declară dezamăgită de faptul că niciunul dintre foștii ei soți nu se mai interesează de soarta ei, deși se luptă cu o boală atât de gravă.

Medicii i-au pus diagnosticul de cancer în metastaze, inoperabil, la doar trei ani de când a avut cancer de colon. La acest moment, vedeta urmează tratament cu citostatice în Franța, iar familia, înclusiv fiica ei, Rita, îi oferă alinare și susținere. Foștii soți ai actriței, dansatorul argentinian Rocco Sedano, tatăl fiicei sale, și francezul Herve Camilleri nu o ajută cu nimic. Iată declarațiile cutremurătoare ale Ronei Hartner.

”Nu, nu m-a ajutat niciunul dintre ei, cu nimic. Mama a venit, din Canada, au venit pe fugă și sora și fratele meu și m-au ajutat cu de toate, cu tot ce au putut. N-a fost însă și cazul foștilor soți, trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”, a declarat Rona Hartner, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Foto:FacebookRecente pe Ok! Magazine

Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg