Rona Hartner, căsătorie pe Coasta de Azur. Artista s-a măritat după ultima şedinţă de chimioterapie

7 octombrie, 2019
9 rona20 jpg jpeg

La 46 de ani. după ultima şedinţă de chimioterapie Rona Hartner şi-a împlinit un vis. Artista s-a căsătorit, în Franţa, cu Dj Herve Camilleri, omul care i-a fost aproape în cele mai grele momente.

Evenimentul a avut loc pe Costa de Azur şi a adunat peste 150 de persoane. Rona a îmbrăcat o rochie sexy, transparentă, ce îi lăsa la vedere formele. „Ne-a unit muzica, dar ne-au unit şi alte chestii şi, înainte de toate, contează faptul că este o fire caritabilă şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului ăstuia îi spun «da». Din momentul ăla m-am îndrăgostit brusc de el, parcă s-a deblocat ceva în sufletul meu. Se ruga de mine de vreo trei-patru luni să-i spun «da» şi i-am spus «nu, nu te ştiu cum eşti»“, mărturisea artista într-o emisiune TV.

3 rona rochie jpg jpeg

Herve Camilleri a mai fost căsătorit şi are un fiu, iar Rona lasă în urmă mariajul cu actorul argentinian Rocco Sedano. Cei doi au divorţat în 2008, dar au împreună o fiică, pe Sumaila.

7 hart jpg jpeg
stanga
dreapta
2 rona2 jpg jpeg
3 rona rochie jpg jpeg
5 rona8 jpg jpeg
7 hart jpg jpeg
9 rona20 jpg jpeg

Rona duce o luptă cu cancerul de colon de la începutul acestui an. Solista a trecut printr-o intervenţie în România, dar a urmat tratamente şi alte şedinte istovitoare de chimioterapie în Franţa.Recente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg