Rona Hartner, dezvăluiri emoţionante: „De şase luni ştiam că voi scrie pe Facebook: «Am cancer»“

7 martie, 2019
1 rona hartner 646x404 jpg jpeg

La sfârşitul lunii februarie, Rona Hartner făcea un anunţ care îi întrista pe toţi fanii ei: cântăreaţa şi actriţa dezvăluia că are cancer la colon şi că va fi operată pentru îndepărtarea tumorii.

Vedeta care pe 9 martie împlineşte 46 de ani a ajuns de urgenţă pe masa de operaţie, iar în această săptămână a fost externată din spital, după care a decis să vorbească din nou despre perioada grea prin care a trecut în ultimele luni.

„De şase luni de zile ştiam că voi scrie un status pe Facebook în care voi scrie: «Am cancer». Mă gândeam: «Pe ce culoare o să scriu oare? ». După aceea mă duceam la gândul acesta, e un gând tâmpit, hai că îl dau la o parte. Mergeam cu toată lumea la doctor, cu familia mea, şi eu eram sigură că toţi erau bolnavi în jurul meu, numai eu nu şi, când colo, eu eram cea bolnavă. Din când în când stăteam eu aşa când să adorm şi mă gândeam: «Bine, dacă ar fi să scriu cancer, cum l-aş scrie?». Şi după ziceam: «Aoleu, nu». Deci corpul meu îmi vorbea de vreo şase luni, opt luni, îmi zicea discret: «Băi, nu prea e în regulă». Dar nu aveam semne, decât o mare oboseală şi o stare un pic de nervozitate, nu prea suportam pe nimeni, mi se înfundau foarte des urechile, nu mai auzeam pe nimeni, începând cu ora opt seara“, a spus Rona Hartner la Antena Stars.