Rona Hartner este pe moarte! Anunț cumplit al surorii sale: ”Sunt ultimele clipe, Dumnezeu s-o primească”

22 noiembrie, 2023

Ce era mai rău se întâmplă chiar în aceste momente. Din păcate, Rona Hartner este pe moarte și-și trăiește ultimele clipe.

4 rona hartner vindecata de cancer 2 jpg jpeg

Deși fanii săi au sperat, fiica sa a sperat, artista însăși a sperat și deborda de optimism, din păcate cancerul său în ultima fază a fost mult prea agresiv, ca să mai poată fi salvată.

Chiar în aceste momente, Rona Hartner își trăiește ultimele clipe. Sora sa Rinda a făcut anunțul cumplit pe pagina de Facebook a artistei, căci lipsește de ceva timp, iar motivul acesta este.

Rinda a transmis un mesaj înduioșător, prin care îi îndeamnă pe fani să se roage pentru ea. Momentele sunt extrem de grele mai ales pentru fiica Ronei, care urmează să rămână orfană.

”Buna seara la toată lumea, sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea, care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la El.”

Anunt Rona PNG

Această știre cutremurătoare vine după ce Rona Hartner a împărtășit în luna octombrie 2023 vești optimiste. Era foarte încrezătoare în vindecarea sa, mai ales că a mai învins o dată cancerul. Rona Hartner își pusese toată speranța în medici și-n Dumnezeu.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni. E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu. Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație. Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit”, a spus Rona, în luna octombrie 2023. „Mai iau niște pastile de securitate. Trebuia să se oprească tratamentul după o lună, dar au zis să mai prelungească tratamentul cu încă o lună. În mod normal trebuia să iau tratamentul între 6 luni și 2 ani, dar când au văzut ce bine merge după două săptămâni au zis să mai prelungească, totuși, cu o lună și jumate, să fie în total două luni, ca să fie siguri. Pe urmă, o să am un mic polițist în corpul meu, care o să încerce să dea la cap oricărui cancer care poate să mai apară. Eu m-am trezit într-un timp foarte scurt cu un cancer foarte mare și au zis doctorii să lase un mic polițist în corp. O să am o pastilă, ceva, de luat toată viața”, a mai spus Rona Hartner.

Cu toate acestea, după o perioadă de aparentă vindecare, sora Ronei Hartner a anunțat cu tristețe că actrița trece acum printr-o perioadă dificilă și că își trăiește ultimele clipe.

Foto: ArhivăRecente pe Ok! Magazine

Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg