Rona Hartner este pe moarte! Anunț cumplit al surorii sale: ”Sunt ultimele clipe, Dumnezeu s-o primească”

22 noiembrie, 2023

Ce era mai rău se întâmplă chiar în aceste momente. Din păcate, Rona Hartner este pe moarte și-și trăiește ultimele clipe.

4 rona hartner vindecata de cancer 2 jpg jpeg

Deși fanii săi au sperat, fiica sa a sperat, artista însăși a sperat și deborda de optimism, din păcate cancerul său în ultima fază a fost mult prea agresiv, ca să mai poată fi salvată.

Chiar în aceste momente, Rona Hartner își trăiește ultimele clipe. Sora sa Rinda a făcut anunțul cumplit pe pagina de Facebook a artistei, căci lipsește de ceva timp, iar motivul acesta este.

Rinda a transmis un mesaj înduioșător, prin care îi îndeamnă pe fani să se roage pentru ea. Momentele sunt extrem de grele mai ales pentru fiica Ronei, care urmează să rămână orfană.

”Buna seara la toată lumea, sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea, care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la El.”

Anunt Rona PNG

Această știre cutremurătoare vine după ce Rona Hartner a împărtășit în luna octombrie 2023 vești optimiste. Era foarte încrezătoare în vindecarea sa, mai ales că a mai învins o dată cancerul. Rona Hartner își pusese toată speranța în medici și-n Dumnezeu.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni. E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu. Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație. Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit”, a spus Rona, în luna octombrie 2023. „Mai iau niște pastile de securitate. Trebuia să se oprească tratamentul după o lună, dar au zis să mai prelungească tratamentul cu încă o lună. În mod normal trebuia să iau tratamentul între 6 luni și 2 ani, dar când au văzut ce bine merge după două săptămâni au zis să mai prelungească, totuși, cu o lună și jumate, să fie în total două luni, ca să fie siguri. Pe urmă, o să am un mic polițist în corpul meu, care o să încerce să dea la cap oricărui cancer care poate să mai apară. Eu m-am trezit într-un timp foarte scurt cu un cancer foarte mare și au zis doctorii să lase un mic polițist în corp. O să am o pastilă, ceva, de luat toată viața”, a mai spus Rona Hartner.

Cu toate acestea, după o perioadă de aparentă vindecare, sora Ronei Hartner a anunțat cu tristețe că actrița trece acum printr-o perioadă dificilă și că își trăiește ultimele clipe.

Foto: Arhivă



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg