Rona Hartner, noi îngrijorări legate de sănătate, după ce anunța că s-a vindecat de cancer

14 noiembrie, 2023

Bucuria legată de vindecarea cancerului nu a ținut prea mult pentru Rona Hartner. Simpatica actriță a făcut un anunț îngrijorător.

rona hartner

Artista luptă din toate puterile sale. Luptă pentru sănătate, pentru învingerea bolii. Recent, Rona Hartner le dădea fanilor săi o veste bună: aparent, reușise să învingă pentru a doua oară cancerul. Artista a spus atunci că secretul reușitei este credința nețărmurită și conlucrarea cu sfaturile medicilor și cele mai noi terapii.

Din păcate însă, fericirea nu a ținut prea mult. Rona Hartner spune că stă din nou cu emoții, după ce medicii au descoperit că metastazele de la creier continuă să avanseze!

rona hartner spital webp

„Trec printr-o mică încercare de sănătate. Nu știu dacă voi face Sărbătorile în țară sau în Canada, cu familia mea! Nu prea pot să îmi programez nimic pentru că a crescut… una din metastaze a devenit puțin rebelă, cea de pe creier. În timp ce tot organismul este vindecat, a apărut o metastază puțin rebelă și trebuie să o țin în frâu acum și să fac radioterapie”, a spus Rona Hartner pentru Ciao.

Actrița a dezvăluit aceleiași publicații că este în lucru și cartea sa, o carte în care vrea să-l mărturisească pe Dumnezeu.

Din păcate, Rona Hartner are de câțiva ani buni numeroase încercări pe sănătate. Vedeta a avut o primă încercare în 2019, când a fost diagnosticată cu cancer de colon, de care însă a reușit să scape.

Ulterior, artista a primit o nouă veste devastatoare: cancer la plămâni și metastaze la creier. După o perioadă de panică, tratamente și multe rugăciuni, ea s-a declarat aproape vindecată. A făcut anunțul plin de bucurie al reușitei personale: „Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. 

Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni. E o minune mare de tot! Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu.

Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație.

Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și, cu ajutorul lui Dumnezeu, am reușit”, povestea Rona Hartner pentru Fanatik.ro.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg