Rona Hartner și-a achiziționat loc de veci. Actrița are cancer la plămâni în stadiul patru, cu metastaze

6 septembrie, 2023

După ce a învins o dată cancerul, Rona Hartner a aflat de câteva luni că suferă iarăși de cumplita boală. Și din păcate, de data aceasta este și mai grav.

rona hartner

E vorba de cancer la plămâni în stadiul patru, cu metastaze. Un diagnostic foarte dur, care a făcut-o pe actriță să ia niște măsuri drastice, chiar dacă este încrezătoare că va învinge boala încă o dată. Rona Hartner își pune toată nădejdea în credință, în Dumnezeu, în Iisus Hristos.

De asemenea, îndrăgita artistă vrea să fie cât mai transparentă cu evoluția sa de sănătate. Adoră socializarea și simte că acest lucru o și ajută în acest parcurs anevoios. De aceea, nu ezită să acorde interviuri și să aibă intervenții live pe Facebook. Din fericire, Rona Hartner a aflat că tratamentul său cu citostatice merge foarte bine. Șocul mare al său a fost când i s-a recomandat să-și facă testamentul.

Rona Hartner recunoaște că medicii nu au fost deloc optimiști cu privire la starea sa de sănătate. Artista a început tratamentul cu citostatice, care, se pare că dă deja roade. Cu toate astea, artista susține că și-a cumpărat deja un loc de veci și că e pregătită pentru orice, afirmând că se lasă în voia Domnului.

”Acum sunt un pic mai împlinită de la cortizon, dar ăsta e singurul efect secundar pe care-l am, pentru că Dumnezeu a vrut să am un cancer care răspunde extraordinar la ultimul model de citostatice din lume, care este fără niciun efect secundar asupra mea.

Acest tratament este extraordinar și deja în trei săptămâni am trecut de jumătate. Așa este (nr. rezultatul analizelor este foarte bun). Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță! Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier.

Ieri am făcut două ore de sport, am mers 7-8 kilometri, am înotat. Pentru că am un tonus excepțional, acest medicament a dat înpoi metastazele, care în mod normal trebuiau să-mi facă criză de epilepsie”, a dezvăluit artista.

Optimismul Ronei este dobordant!

”Merg pe panta bună, cred că într-o lună opresc tratamentul, fără să-mi fi pierdut părul, fără să fie avut nimic altceva, doar că nu mai am forță”, a spus Rona Hartner, în cadrul emisiunii prezentată de Cristi Brancu.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg
Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg