Rona Hartner, surprinsă de soţ. Artista nu se aştepta la un asemenea gest

16 martie, 2021
1 rona3 jpg jpeg

Rona Hartner a împlinit zilele trecute 48 de ani şi a fost surprinsă de soţ cu un dar pe măsură. Artista a trăit clipe de neuitat pe o plajă.

“Mie îmi plac surprizele enorm, aşa că soţul meu a aranjat să ne aştepte un vapor în portul din Toulon. M-a luat cu vaporul şi m-a dus pe o mică insulă, pe care nu o ştiam, pentru că nu putem să plecăm aşa departe.

El descoperă aşa, din când în când, câte o plajă! M-a dus pe o insulă, pe o plajă pustie, acolo a aranjat să avem un delivery de sushi şi tort, şi flori, totul mă aştepta. Erau 15-16˚C afară, era un soare superb! Apa avea 8˚C, dar am înotat, pentru că prea arăta de parcă eram în Rai! Când am ajuns acasă mă aştepta altă surpriză, un alt tort. Au făcut în aşa fel încât să avem o aniversare în trei. A fost o petrecere de neuitat în familie, numai noi acasă. Nici nu voiam mai mult. Aşa a fost şi de Revelion!”, a povestit Rona Hartner pentru Click.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg