Roşcata Peggy din serialul "Familia Bundy" s-a transformat total. Ce schimbată e actriţa Katey Sagal

17 martie, 2020
3 famila bundy jpg jpeg

Cine nu şi-o aminteşte pe Peggy, simpatica roşcată din familia Bundy care se plângea tot timpul de calităţile soţului său? 

Actriţa Katey Sagal este renumită în toată lumea pentru rolul său din ''Married... with Children - Familia Bundy'', serialul care reda povestea unei familii, relaţiile dintre ei şi fanteziile ce le cotrobăiau prin suflet.

Filmat şi difuzat din 1987 până în 1997, serialul a reuşit să îşi câştige toţi mai mulţi simpatizanţi, dar după 11 sezoane a ajuns la final.

Katey Sagal nu a reuşit niciodată să mai aibă acelaşi succes după familia Bundy. Ba mai mult, astăzi nu mai are nimic în comun cu personajul căruia i-a dat viaţă, aşa că poate fi cu greu recunoscută. Diva roşcată şi zveltă are acum 66 de ani,  părul negru şi pare marcată de trecutul tragic pe care l-a traversat. Spre deosebire de colegele ei de breaslă, Katey nu este adepta botoxului şi operaţiilor estetice.

2 katey sagal 1170x761 jpg jpeg

Actriţa lasă în urmă o poveste de viaţă dificilă. Fost producător de succes, mama ei şi-a găsit sfârşitul în urma unui atac de cord, iar asta pe când avea doar 21 de ani. Katey a trebuit atunci să le preia în grijă pe cele două surori gemene.

Tatăl său a fost ucis pe platourile de filmare de elicea unui avion. Marcată de moartea părinţilor, Katey devină dependentă de droguri.. Reuşeşte să iasă din depresie în 1986, se internează într-o clinică de reabilitare şi începe o viaţă nouă. La începutul anilor '70, ea bifează o relaţie cu  Gene Simmons, după care se căsătoreşte cu chitaristul Freddi Beckmeier. Mariajul durează din 1977 până în 1981, apoi cuplul divorţează.

Urmează povestea cu bateristul Jack White, în 1993. După şapte ani, relaţia se încheie, iar Katey îi spune Da! lui Kurt Slatter. În 2007, cei doi devin părinţi. Esme Louise vine pe lume cu ajutorului unui mame surogat. Actriţa a rămas însărcinată de mai multe ori, dar sarcina s-a oprit în evoluţie.

Katey Sagal locuieşte acum în California alături de familia ei şi continuă să apară în emisiuni TV.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg