Rose McGowan: "Weinstein gemea tare în timp ce mă viola în jacuzzi"

30 ianuarie, 2018
LA Premiere Of Dimension Film's "Grindhouse" jpeg

Acuzatoarea producătorului de la Hollywood a scris o carte în care detaliază sexul forţat cu acesta

image

Astfel, Rose povesteşte că Harvey a ţintuit-o într-un colţ din jacuzzi, unde a început să-i facă sex oral, în timp ce se masturba... Iar detaliile oferite de Rose sunt chiar mai mult decât ar vrea să citească mulţi. "Harvey gemea tare. Printre lacrimi, i-am văzut sperma plutind printre clăbucii din jacuzzi", menţionează ea în volumul "Brave", care urmează să fie lansat pe piaţă în curând. Desigur, lacrimile despre care vorbeşte sunt în text pentru a ne asigura că ce se întâmpla în 1997 era... împotriva voinţei ei. Deşi mărturisirea sa este contestată de mulţi şi asta pentru că era vorba despre sex oral - o formă de sex pe care mulţi nu o asociază cu ideea de violenţă. "Pentru mine, violul înseamnă orice fel de violare a corpului meu. Dacă pătrunzi în corpul meu fie cu limba, cu degetele, cu penisul sau un obiect - fără acordul meu -, asta pentru mine înseamnă viol şi n-am nevoie de nicio lege care să-mi spună asta, atâta vreme cât eu ştiu adevărul", spune McGowan.

Totuşi, sexul oral făcut de Harvey în timp ce mai avea şi o mână ocupată masturbându-se... pare greu de crezut că s-ar fi întâmplat cu forţa. Mai degrabă, era vorba de o forţă sau o presiune de natură psihică exercitată de Harvey asupra ei, iar Rose s-a supus la acea vreme dorinţelor lui pentru a nu-şi periclita cariera. De altfel, acest pasaj din cartea ei ilustrează tocmai această idee: "Eram sigură că vom lucra împreună mulţi ani şi ne aflam acolo pentru a pune la cale marea ascensiune din cariera mea." Mai mult decât atât, în acel 1997, Harvey a plătit-o pe Rose cu 100.000 de dolari pentru a-i cumpăra tăcerea.

O altă idee pe care ea vrea s-o sublinieze este complicitatea lui Ben Affleck. Căci, după acea întrevedere cu Weinstein, Rose s-a întâlnit cu Ben, care ar fi observat că ea era zguduită şi ar fi comentat: "La naiba! I-am spus să nu mai facă chestiile astea...". Pasajul e menit să susţină ideea lui Rose cum că Affleck a minţit atunci când a declarat că nu a avut habar despre comportamentul faimosului producător.

Foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG