Rowan Atkinson e de nerecunoscut! Actorul care l-a interpretat pe Mr. Bean a avut câţiva ani plini de frământări şi a pendulat între două iubiri

24 mai, 2021
7 rus9 jpg jpeg

Rowan Atkinson are una dintre cele mai cunoscute feţe din showbizz, a jucat în Johnny English, Blackadder şi Love Actually. Cu toate astea, personajul lui de suflet rămâne Mr. Bean.

Viaţa ar fi trebuit să devină mult mai uşoară pentru actorul cu faţa ca de cauciuc. Au urmat în schimb cinci ani de frământări personale. Căsătoria sa de 20 de ani s-a destrămat, iar în viaţa lui a apărut o nouă iubire. Iată tot ce trebuie să ştii despre actorul care l-a adus la viaţă pe carismaticul comic!

Starul este cel mai mic dintre cei patru fraţi născuţi în familia unui director de companie, Eric, şi ai soţiei sale,  Ella. Fratele său, Rodney, este un cunoscut economist, care a pierdut din greu ca lider al partidului UKIP în 2000.

Rowan Atkinson a obţinut o diplomă în inginerie electrică la Universitatea Oxford, unde a început să scrie şi să interpreteze schiţe pentru Etceteras şi Oxford University Dramatic Society. La Oxford l-a cunoscut pe scriitorul Notting Hill, Richard Curtis , cu care a colaborat la Blackadder, Four Weddings and a Funeral and Love Actually. Rowan este probabil cel mai bine cunoscut pentru personajul său, Mr.Bean.

Actorul a primit un premiu BAFTA de-a lungul carierei sale de 40 de ani şi a fost numit unul dintre cei mai amuzanţi actori din comedia britanică de către The Observer.

De-a lungul, timpului, actorul a fost victima unor ştiri false Pe 19 iulie 2018, zvonurile că actorul a murit au fost expuse ca o farsă. În spatele poveştii se ascundeau însă lucruri mult mai grave. Ştirile false au fost vehiculate, de fapt, pentru a-l păcăli pe cititor să descarce un virus.

Şi nu a fost prima dată când Rowan s-a confruntat cu această problemă. Chiar anul trecut, câteva titluri false care susţineau că actorul a murit într-un accident de maşină şi-au făcut drum prin social media.

Rowan a fost căsătorit cu Sunetra Sastry din februarie 1990 până la divorţul din 10 noiembrie 2015, care s-a produs la un an de la separare.

Cuplul s-a întâlnit la sfârşitul anilor '80, când Sunetra le făcea machajul celor de la BBC. Cei doi au împreună doi copii, pe Ben şi pe Lily.

4 runs2 jpg jpeg

În prezent, Rowan are o relaţie cu Louise Ford din 2014 Copilul lor s-a născut în decembrie 2017. Atkinson a cunoscut-o pe Louise când au jucat în Quartermaine's Terms in West End. Iubitul lui Ford la acea vreme şi-a amintit că actriţa s-a îndepărtat de el după ce a început să lucreze cu Rowan. Actriţa este cu 30 de ani mai tânără decât simpaticul actor.

Actorul se bucură de o avere fabuloasă. Atkinson a adunat în jur de 100 de milioane de lire sterline.

Bean şi franciza sa, Johnny English, au contribuit la o mare parte din această sumă. În urma divorţului de Sunetra Sastry, el şi-a văzut averea personală redusă cu cel puţin 15 milioane de lire sterline.   Rowan ia cumpărat fostei sale partenere de viaţă un conac de 21 de milioane de lire sterline în Chelsea chiar înainte de separare.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg