Roxana Blagu i-a organizat fiului ei prima petrecere după pandemie: un baby shower cu prietenele sale

7 iunie, 2020
1 screenshot 2020 06 07 at 19 58 10 png png

Deşi avea o listă lungă de prietene pe care le dorea invitate la prima petrecere dată în cinstea lui Sasha, viitorul ei fiu cu Andrei Badiu, Roxana a reuşit să respecte normele impuse de perioada post-pandemie şi s-a distrat în weekendul acesta într-o superbă grădină de lângă Bucureşti, alături de câteva persoane apropiate.

În urmă cu puţin timp realizam primul pictorial cu Roxana, Andrei şi Sasha, care se află încă în burtică. Cei doi ne povesteau, în exclusivitate, despre cum a început povestea lor de dragoste şi cum nu trece nicio zi fără să îşi spună “Te iubesc!”. Vedeta şi soţul ei au încercat de mai multe ori să facă un copil, dar Roxana a pierdut sarcina. “ A treia oară e cu noroc, cum spune şi medicul meu.  Niciunul dintre noi nu avea nicio problemă, dar cred că se întâmplă atunci când este timpul potrivit. În anii trecuţi, probabil că nu eram pregătită psihic, dată fiind situaţia mea aparte cu fetiţa mea, Oana, pe care nu o văd de şapte ani şi care locuieşte cu tatăl ei. Mi-a fost greu, în primul rând, să accept că aş putea avea doi copii, iar ei să nu crească împreună. Eu am un frate mai mic, de care sunt foarte apropiată. Am avut o copilărie frumoasă cu părinţi, frate, mătuşi, bunici, verişori alături şi nu mi-am imaginat că pentru copilul meu ar fi altfel. Dar uite că nu a fost să fie... “

24 whatsapp image 2020 06 07 at 18 30 07 jpg jpeg

Atât Roxana, cât şi Andrei mai au câte un copil din relaţiile anterioare. Şi în timp ce drama Roxanei de a nu o putea vedea pe fiica ei, Oana, continuă şi în prezent, fiica soţului ei, Maria, petrece foarte mult timp acasă la ei şi abia îl aşteaptă pe frăţiorul Sasha.

Acum, când timpul se scurge cu o viteză ameţitoare, iar data de 1 iulie, când e programată să nască, nu e chiar aşa departe, Roxana nu stă locului o clipă şi şi-a invitat prietenele la petrecere, care au venit pline de cadouri : “Unele dintre ele m-au pus să fac listă cu lucruri pentru bebe pe care mi le doresc, dar mi-a fost destul de greu, pentru că deja achiziţionasem 99% din ele, însă am mai găsit căte ceva care ne lipsea. Altele au avut o imaginatie surprizătoare şi nu m-aş fi gândit nici eu la asemenea lucruri: espressor de lapte praf, multe hăinuţe, jucării şi un video monitor pentru maşină”, ne-a povestit Roxana în exclusivitate.

Maria (cea din partea dreaptă), sora lui Sasha, nu a lipsit de la petrecere.
Maria (cea din partea dreaptă), sora lui Sasha, nu a lipsit de la petrecere.

Perioada izolării a pretrecut-o numai cu gândul la viitorul fiului lor, căci a trebuit să aştepte pentru a comanda mobilierul pentru camera lui, s-au ocupat de renovare, iar din cauza pandemiei, bona întârzie : “Am ales să o avem drept bonă pe bona filipineză pe care am avut-o pentru Oana, fetiţa mea. Este foarte importantă pentru mine, a fost aproape de mine în momentele grele, am păstrat legătura până astăzi şi abia aşteaptă să se întoarcă. I-am spus când a plecat înapoi la ea în ţară că dacă voi mai avea vreodată un copil, o voi chema. Şi iată că a venit momentul”.

Toată perioada maternităţii a fost pentru Roxana ca un basm, ca o poveste frumoasă : “Eu toată sarcina m-am bucurat de mine, de noi şi de ceea ce trăim.Încerc să nu mă gândesc la momentul întâlnirii mele cu acest ghemotoc pe care îl port cu mine de aproape 9 luni şi pe care ni l-am dorit foarte mult, pentru că aş sta numai în emoţii. În rest, în ceea ce mă priveşte pe mine, la naşterea în sine mă refer, nu am emoţii. Am un ajutor de nădejde, pe Andrei, care deja şi-a făcut planul ca în fiecare seară să fie el cel care îi va face băita.”

Andrei este pregătit pentru a respecta, a doua oară, îndatoririle de tată
Andrei este pregătit pentru a respecta, a doua oară, îndatoririle de tată

Despre perioada grea pe care au trăit-o şi separat, şi împreună, dar şi despre faptul că poate primul ei copil, Oana, se va simţi trădată, Roxana ne-a mărturisit în interviu: „Asta simţeam în primii ani. Îmi doream ca Oana să crească şi alături de mine, cum este şi normal, să fim la fel de apropiate ca atunci când era mică şi să o pot întreba pe ea dacă îşi mai doreşte sau nu un frăţior sau o surioară. În toată această perioadă, eu nu am stat cu mâinile în sân, am făcut multe demersuri pentru a o revedea! Dar când am văzut că nu se poate şi că ajung, fără să vreau, să-i fac mai mult rău, am început să văd partea pozitivă, şi anume că ea este bine, este sănătoasă şi să mă gândesc că şi eu, la rândul meu, trebuie să mă menţin cu picioarele pe pământ, pentru că într-o zi va avea nevoie de mine. Aşa că a trebuit să-mi revin şi să iau hotărârea că este timpul să mă ocup şi de viaţa mea. Am tot sprijinul familiei şi trebuia să fac asta şi pentru că o am pe mama, care suferă atât pentru mine, cât şi pentru că nu o poate vedea pe Oana crescând alături de noi şi de ceilalţi nepoţi ai ei.”

whatsapp image 2020 03 12 at 16 32 40 2 jpg jpeg

Şi pentru că şi-au jurat iubire veşnică, Andrei o susţine în tot ceea ce face şi a dat deoparte gândurile sumbre de la începuturi: “ Eu nici nu mai ştiu cum eram atunci. Când mă uit la Rox, pare că suntem împreună de-o viaţă. Amândoi ne-am dat un reset. ”Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg