Roxana Ciuhulescu: "Am fost întotdeauna o femeie foarte curtată"

19 iulie, 2017
19274828 1276082082514393 2577625573472681353 n jpeg

După finalizarea divorţului, vedeta de televiziune a făcut unele dezvăluiri despre căsnicia ei cu Mihai Ivănescu.

image

Invitată în platoul emisiunii "La Măruţă", Roxana Ciuhulescu a vorbit deschis despre lucrurile pe care le-a trăit alături de soţul ei, de care tocmai s-a despărţit în fapt şi legal.

"A fost un divorţ la notariat, un divorţ amiabil, elegant, aşa cum ne caracterizează pe amândoi. Mă bucur că nu am avut colegi din presă care să stea scai după mine. Oricum, s-a întâmplat totul destul de repede. Eu am anunţat destul de târziu. Am aşteptat să se termine şcoala, pentru ca Ana să nu fie întrebată la şcoală de acest lucru. Am devenit din nou domnişoara Ciuhulescu", a anunţat ieri Roxana Ciuhulescu.

"Foarte multă vreme m-am simţit ca un trofeu. E dur când ajungi să realizezi că eşti o femeie decor, doar bună de prezentat la prieteni, bună de scos în oraş, de pozat, dar în realitate nu eram fericită. (...) Întotdeauna am încercat să păstrez aparenţele. (...) Am luptat pentru copil."

"S-a întâmplat ceva foarte urât anul trecut şi care m-a determinat să pun punct definitiv. E un lucru despre care n-am să vorbesc."

"Anul trecut am slăbit foarte mult, mi-am pierdut părul, am rămas aproape cheală într-o perioadă de 3-4 luni, din cauza stresului. Am suferit mult", a spus Roxana Ciuhulescu în emisiunea "La Măruţă".

"Din exterior, e clar că lucrurile se văd altfel, dar eu nu mai puteam.  Dacă mai puteam, mai continuam. Eu am fost cea care a pus piciorul în prag. Probabil că el n-ar fi renunţat (la căsnicie, n.r.), dar nu ştii niciodată ce-ţi aduce viitorul. (...) Recunosc că îmi tresare inima puţin, e firesc, că doar nu sunt de piatră, dar am trecut peste momentele astea şi cred că merit să fiu fericită, la fel cum şi el merită. Poate îşi găseşte şi el sufletul pereche. Eu încă nu (mi l-am găsit, n.r.). Recunosc, însă, că am fost întotdeauna o femeie foarte curtată, acum de când am divorţat sunt foarte mulţi bărbaţi în jurul meu, unul mi-a captat atenţia şi rămâne de văzut", a dezvăluit ea la Pro TV.

"De iubit, nu-l mai iubesc, însă de respectat îl respect şi este tatăl copilului meu. Îmi doresc foarte mult ca ei să aibă o relaţie bună, chiar dacă Ana în momentul de faţă nu vrea să comunice cu el. O s-o ajut să depăşească acest moment şi să meargă mai departe, pentru că este şi dreptul ei, şi dreptul lui să fie împreună. Dar pentru mine el nu mai există ca bărbat. Şi de ar fi ultimul bărbat din lumea asta, n-am să-l mai iau", i-a mai spus Roxana lui Cătălin Măruţă.Recente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}