Roxana Ciuhulescu: "Durerea cea mai mare de anul ăsta nu a fost divorţul" VIDEO

4 iulie, 2017
Roxana Ciuhulescu Teo Show jpeg

Fosta prezentatoare de televiziune a dat primele declaraţii după divorţ. Iată dezvăluirile ei de la "Teo Show".

image

Vestea că divorţează după zece ani de căsnicie ne-a luat prin surprindere pe toţi. Şi asta nu pentru că n-ar mai fi fost probleme între Roxana Ciuhulescu şi Mihai Ivănescu, ci pentru că părea că, după criza de cuplu din 2010, lucrurile se rezolvaseră între ei.

"Îmi doream o schimbare de ceva mai multă vreme, poate că nu doar de coafură, dar iată că între timp viaţa mea s-a schimbat aproape radical", a mărturisit ea în platoul emisiunii "Teo Show".

"Poate cele mai frumoase lucruri s-au întâmplat în primele luni, după care s-a născut copilul. Au intervenit nişte schimbări la el la serviciu, a schimbat jobul, a primit o funcţie mult mai mare, pe care, din punctul meu de vedere, nu a ştiut să o gestioneze vizavi de familie, ceea ce a avut repercusiuni nu doar atunci, ci şi în continuare. Am tot respectul pentru el, este un manager foarte bun. La serviciu este, cred, cel mai bun. Însă nu cred că s-a însurat cu job-ul, mai avea şi familia. Recunosc, totodată, că am jumătate din vină! Vina este a amândurora, îmi asum şi eu. Că n-am ţinut cont, de exemplu, de dorinţa lui. El n-a vrut ca eu să plec în Afghanistan, eu m-am încăpăţânat şi a doua zi m-am urcat în avion, că nu a vrut să sar din elicopter, că n-a vrut una-alta. Eu întotdeauna am făcut ceea ce m-a tăiat capul. Aici recunosc că am greşit! Asta cu jobul nu pot să i-o impun, dar cred că preţul a fost prea mare", a mai spus ea la Kanal D.

"Există viaţă şi după divorţ. Sunt două săptămâni de când eu şi fetiţa mea ne-am mutat. Mulţi spun că la început e uşor, după care vine greul. Sincer, durerea cea mai mare de anul ăsta nu a fost divorţul, ci pierderea bunicii mele. Şi a fost cu atât mai greu cu cât nu mi-am avut alături soţul. Şi atunci când ai nevoie cel mai mult de o îmbrăţişare, de un cuvânt bun şi nu le ai, atunci te simţi cel mai singur pe lumea asta! Nu ăsta e motivul pentru care am divorţat. Nici n-am să recunosc niciodată exact de ce. S-au întâmplat multe, de un an încoace. Am încercat şi am luptat cât am putut, dar dacă nu luptă amândoi pentru o relaţie, n-are cum să se salveze."

Vorbind despre ce a dus la despărţirea efectivă de soţul ei, Roxana a subliniat faptul că: "N-am să vorbesc despre motivele reale ale acestei rupturi. Nu e vorba de o a treia persoană. E vorba de cu totul altele, dar deocamdată nu sunt pregătita să vorbesc despre ele."

"A fost foarte grea ruptura când am plecat de acasă, pentru că am cărat singură toate lucrurile, toate bagajele. Deşi aveam prieteni, aveam ajutoare, nu am putut să îi aduc să mă ajute. Nu mă întreba de ce. Am cărat singură bagajele, timp de 10 zile. Mă dureau palmele, nu mai puteam să strâng degetele. Dar ăsta nu a fost cel mai dificil lucru din viaţa mea. Consider că am suficientă putere. N-am plecat noaptea, n-am fugit de acasă! Timp de trei zile am mutat lucrurile. (...) Mi-a fost foarte greu în primele trei zile, pentru că m-am trezit cu o mare de bagaje într-o casă nouă, nu le găseam loc, mă împiedicam de ele. (...) Eu am căutat şi mi-am închiriat o casă. Avem un apartament împreună, dar mai durează până se face partajul."

Întrebată cum a procedat cu fetiţa ei, Ana (9), Roxana a spus că: "Am fost foarte sinceră cu fetiţa mea, în primul rând că ştia cu trei săptămâni înainte să ne mutăm. Am întrebat-o ce părere are, ce crede, dacă crede că s-ar simţi bine, dacă şi-ar dori... Ea singură şi-a împachetat jucăriile cu două săptămâni înainte să ne mutăm şi şi le-a pus în saci... Am dus-o şi a văzut şi căsuţa, are mulţi prieteni în cartierul ăla, e un cartier închis, păzit, are unde să se joace, are unde să se plimbe cu bicicleta, cu trotineta, şi am pregătit-o pas cu pas".

"Eu cred că nicio căsnicie nu se desface de bine sau nicio femeie nu pleacă de la bine. S-au întâmplat foarte multe. Însă, chiar dacă nu-l mai iubesc, mi-a rămas respectul şi spre să-mi rămână în continuare şi să nu vorbesc despre motivele reale. Asta dacă nu mă calcă pe coadă!", i-a mai mărturisit ea lui Teo Trandafir. (video min. 32)Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg