Roxana Ciuhulescu pleacă de la Pro TV

19 august, 2013
964020 507071866026836 1622831146 o jpeg

După 13 ani de colaborare cu postul din Pache Protopopescu, femeia cu cele mai lungi picioare din România părăseşte trustul, pentru a se dedica proiectelor personale.

După 13 ani de colaborare cu postul din Pache Protopopescu, femeia cu cele mai lungi picioare din România părăseşte trustul, pentru a se dedica proiectelor personale.

Nu mică ne-a fost mirarea să vedem pe pagina ei de Facebook un mesaj emoţionant de despărţire profesională, numit “La revedere, Pro TV!”.

„Nici nu-mi vine să cred că au trecut 13 ani de când lucrez în familia ProTv“, îşi începe Roxana discursul.

„În toamna lui 2000 făceam cunoştinţă pentru prima dată cu «sticla», atunci când am participat la casting-ul pentru emisiunea «ProMotor». Publicul m-a votat şi aşa am ajuns la cârma celei mai longevive şi mai cunoscute emisiuni auto“, rememorează ea începuturile în televiziune.

image

„Însă ProMotor n-a fost singura emisiune din trustul MediaPro la care am participat, au mai fost «Vara Ispitelor», «Bodyguard», «Băieţi buni», am lucrat în permanenţă şi pentru Ştirile din Sport, însă am colaborat şi cu Ştirile ProTv, «Happy Hour» sau «Poveştiri Adevărate»“, trece ea în revistă istoria ei în trustul Pro.

image

„Ei bine, a sosit momentul să-mi iau rămas bun de la ProTv, a fost poate cea mai dificilă decizie a vieţii mele şi nu, n-am luat-o în urma unui impuls de moment, ci am cântărit-o 18 luni. Probabil că se vor specula multe idei pe seama plecării mele din cel mai mare trust media, însă ce pot să vă spun este că niciodată n-am să vorbesc de rău acest trust, ba din contră, am numai cuvinte de laudă la adresa lui“, ţine ea să lămurească lucrurile.

„Am făcut parte dintr-un colectiv de profesionişti, demni şi dornici în permanenţă de-a fi cei mai buni. Am învăţat multe de la ei, m-am adaptat stilului Pro şi sincer mi-au prins tare bine lecţiile învăţate acolo“, continuă vedeta.

image

„«ProMotor» a fost şi va rămâne un brand cunoscut, un proiect care nu o să moară, chiar dacă eu am plecat din el. Iubesc enorm «ProMotor» şi mi se rupe sufletul că mă despart de el, însă în viaţă trebuie să evoluăm şi, deşi am continuat împreună în a evolua, eu simt că pot mai mult. Această emisiune a apărut în 1996 şi pe la cârma ei au trecut mai mulţi prezentatori (Florin Chiriac, Dan Bitman, Eugenia Şerban şi Alexandra Dinu), însp din 2000 şi până azi, am reuşit să fac echipă strânsă cu ea. A fost emisiunea care mi-a venit mănuşă şi care mi-a adus multe satisfacţii“.

image

„Probabil că mulţi se vor întreba ce urmează să fac mai departe, nu? În momentul de faţă am 2 proiecte personale, ambele având legătură cu lumea auto. Unul din ele se numeşte Guidare Pilotare, şcoala de pilotaj şi conducere defensivă, pe care am adus-o în România împreună cu 2 prieteni (www.guidarepilotare.ro), iar celălalt este Şcoala de şoferi Teo (www.vreaupermis.ro), pentru care eu sunt imagine şi care, împreună cu Marius Teodorescu (proprietarul ei), o vom ajuta să rămână nr. 1 în România“, ne anunţă Roxana despre proiectele sale.

image

„Deocamdată, nu mi-am propus să mă reîntorc în TV, cel puţin nu acum, însă este foarte posibil ca în viitorul apropiat să semnez şi cu o televiziune, neexcluzând şi reîntoarcerea mea în ProTv“, ne asigură ea.

„Să vă mai spun ceva? De la 18 ani muncesc, însă este pentru prima dată când sunt propriul meu şef şi este... al naibii de bine! :) Mulţumesc tuturor colegilor mei din ProTv pentru aceşti 13 ani frumoşi & mulţumesc lui Adrian Sârbu, care a avut încredere în mine! Şi nu în ultimul rând, mulţumesc publicului meu, care mi-a rămas fidel atâţia ani! Fără el, eu n-aş fi existat ca om de televiziune!“, încheie Roxana.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate