Roxana Ciuhulescu, splendidă în rol de nașă. Vedeta a surprins în două ținute sclipitoare

30 septembrie, 2024

Weekendul trecut, vedeta de televiziune și soțul său, Silviu Bulugioiu, au fost nașii de căsătorie ai unui cuplu de prieteni, pe care i-au cununat după 7 ani de când se cunosc.

Roxana Ciuhulescu a fost o nașă elegantă, în rochiile create de Cătălin Botezatu. FOTO: Ștefan Marin
Roxana Ciuhulescu a fost o nașă elegantă, în rochiile create de Cătălin Botezatu. FOTO: Ștefan Marin

A fost un weekend frumos și plin de strălucire pentru Roxana Cihulescu și Silviu Bulugioiu, care au fost nași de căsătorie. În ultima zi cu soare din luna septembrie, prietenii lor, Alexandra și Mihai, au ajuns la altar și și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Cei doi tineri și-au dorit ca relația de prietenie cu Roxana și Silviu să devină una și mai strânsă, așa că i-au invitat să facă parte din noua lor familie.

„Anul trecut, înainte de Paște, eu și Silviu am primit un tort pe care scria “Vreți să fiți nașii noștri?” Era un mesaj care venea din partea prietenilor noștri, Alexandra și Mihai Voicu. Acum fix un an, le eram alături mai întâi la cununia civilă și iată că, la un an distanță, le-am devenit părinți spirituali”, ne-a spus în exclusivitate Roxana Ciuhulescu. „Pe Alexandra și pe Mihai îi iubim ca pe copiii noștri și ne-a bucurat și onorat enorm invitația de a le fi nași, noi având o relație extraordinar de bună mai ales cu părinții lui Mihai, adică Elisabeta și Marian Voicu”, ne-a mai spus ea.

Pentru momentul slujbei, vedeta de televiziune a ales o rochie neagră strălucitoare, realizată din franjuri și cu decupaj pe spate în formă de inimă. Ținuta elegantă, împreună cu coafura cu bucle lejere și buchetul de nașă cu trandafiri roșii i-au dat Roxanei un aer de star de cinema.

Alături de ea, cei mai importanți doi bărbați din viața ei, soțul Silviu Bulugioiu și fiul lor, Cezar, au păstrat nota elegantă, purtând câte un smoking cu papion, într-o imagine adorabilă de mini-me unu la unu.

Un mini-me masculin perfect în smoking-urile de la Bman. FOTO: Instagram
Un mini-me masculin perfect în smoking-urile de la Bman. FOTO: Instagram

„Nunta de basm a avut loc la Târgoviște, într-o locație exclusivistă, iar din „ingredientele” nunții n-au lipsit 6 cavaleri și 6 domnișoare de onoare. Eu am purtat două rochii semnate de Cătălin Botezatu, iar Silviu și Cezar au purtat smoking-uri făcute de BMan și au fost aproape identice. Ana a purtat o rochie făcuta de un atelier din București”, a mai precizat Roxana, care pentru recepția de la restaurant s-a schimbat într-o rochie pe un umăr de un roz Barbie frapant, cu aplicații de paiete, bordată cu pene și cu un șliț adânc pe picior, adică tot atâtea accente de senzualitate hollywoodiană. De altfel, Roxana apelează mereu la Cătălin Botezatu pentru ținute de ocazie, de el legându-l o frumoasă prietenie încă de pe vremea când ea avea doar 16 ani și prezenta pe podium ținutele lui ca cel mai tânăr model de pe catwalk-ul românesc.

Petrecerea de nuntă a fost întreținută de taraful Cleante și de Diana Matei, iar meniul a fost conceput cu preparate din bucătăria tradițională. Și da, s-au respectat și tradițiile unei nunți autohtone: „Am mers pe obiceiul românesc, de la îmbrăcatul miresei acasă, care a fost apoi condusă de naș la Biserică, și până la legatul basmalei și aruncatul buchetului. Totuși, o tradiție a fost încălcată: nu s-a furat mireasa și nici nu s-a încercat măcar, întrucât oricum nu s-ar fi lăsat furată”, ne spune amuzată aceeași splendidă Roxana Ciuhulescu.

Cât de mult s-a dansat și cât s-a prelungit evenimentul? „A fost o petrecere chic cu peste 300 de invitați, care s-a încheiat la 6 dimineața. De-a lungul petrecerii, eu am schimbat trei perechi de încălțăminte, că altfel ajungeam să merg în mâini”, ne-a mai spus ea cu același umor caracteristic.

Foto: Ștefan Marin, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Rebel Wilson și Ramona Agruma, Profimedia (6) jpg
Angelina Jolie premiera Maria, GettyImages (4) jpg
Melania Trump   pagina oficiala jpg
Jennifer J Lo, Profimedia jpg
fiica prezentatoarei Raluca Moianu, Mara Ancuta, s a casatorit cu Virgil Boglea si e insarcinata cu baiat   Instagram jpg
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
FotoJet Mada jpg
Adelina Chivu la podcastul Fain si Simplu al lui Mihai Morar  (2) png
George și Amal Clooney la New York, GettyImages (6) jpg
Lana Del Rey, GettyImages (1) jpg
Simona Gherghe si Razvan Sandulescu cu Kate Hudson in Paxos   Instagram jpg
Michael și Catherine PNG
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, Profimedia (2) jpg
Distributia din Iubire cu parfum de lavanda   Antena 1 jpg
Janet Jackson   Intagram 5 jpg
Brad Pitt & George Clooney la Veneția, GettyImages (1) jpg
Ben Affleck și JLo jpg
4 michael douglas si catherine zeta jones jpg jpeg