Roxana Vancea, atunci şi acum! Cine şi-o mai aminteşte cu 12 kilograme în plus? FOTO

2 noiembrie, 2018
1 roxana grasa slaba jpg jpeg

În urmă cu aproximativ trei ani, Roxana Vancea era ţinta ironiilor, vedeta afirmând la acea vreme că foarte mulţi prieteni îi spun că este prea grasă şi că o „alintă“ foca sau dinozaurul.

Sătulă de glumele celor din jurul ei, fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan & Dani“ s-a pus pe slăbit, iar în 12 luni a reuşit să aibă performanţe incredibile. De la durdulia care se iubea cu Mihai Bendeac, Roxana Vancea a ajuns să arate mai bine ca niciodată şi s-a făcut antrenoare de fitness.

Vedeta, care a participat şi la „Exatlon“, emisiunea de la Kanal D bazată în primul rând pe condiţia fizică a concurenţilor, a slăbit 12 kilograme într-un an. La începutul acestui an, ea anunţa pe toată lumea că a ajuns la 48 de kilograme, o greutate pe care nu o mai avusese de foarte mult timp.

image

„Fac foarte mult sport, că asta îmi este meseria, dar am şi foarte mare grijă cu alimentaţia, pentru că ele fac casă bună doar combinate: alimentaţie, odihnă, hidratare şi antrenament. Îmi plac foarte mult dulciurile, însă încerc să mă abţin. Secretul poate consta şi în mersul pe jos“, spunea Roxana Vancea la Kanal D.

În GALERIA FOTO puteţi găsi fotografii cu Roxana Vancea de pe vremea când era mai plinuţă, dar şi de acum, când este cu 12 kilograme mai slabă.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg