Rumer Willis a făcut o pasiune pentru tatăl ei vitreg, Ashton Kutcher. Ce a spus când a aflat că actorul se iubea cu mama ei, Demi Moore. Care este relaţia lor astăzi

7 decembrie, 2020
4 rumer1 jpg jpeg

Fiica cea mare a lui Demi Moore şi Bruce Willis, Rumer, a mărturisit că făcuse o pasiune pentru tatăl ei vitreg, Ashton Kutcher, încă de când actorul se întâlnea cu mama ei. Sună ca o dramă de familie sau un triunghi amoros, nu-i aşa?

Demi Moore şi Ashton Kutcher au format unul dintre cele mai discutate cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au întâlnit în 2003, la petrecerea prietenilor lor comuni. Chimia dintre ei s-a născut imediat!

După doi ani de întâlniri, Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au căsătorit A treia căsătorie nu a fost însă una cu noroc pentru Demi.

Ashton era în relaţii bune cu cei trei copii ai lui Demi din căsnicia sa anterioară cu Bruce Willis, în special cu fiica lor cea mai mare, Rumer.

Demi şi Ashton şi-au anunţat despărţirea în 2011. Care a fost motivul separării lor? Potrivit actriţei, Kutcher a înşelat-o. "Ca femeie, mamă şi soţie, există anumite valori şi promisiuni pe care le consider sacre. De aceea, am ales să merg mai departe cu viaţa mea", scria ea în cartea pe care a lansat-o

Când Aston Kutcher s-a mutat din casa lui Demi Moore după despărţire, a fost o perioadă grea nu doar pentru ea, ci şi pentru copiii lui Demi, în special pentru Rumer.

3 rumer3 jpg jpeg

Relaţia lui Rumer cu Aston Kutcher a fost una armonioasă de la bun început. Mai mult, Rumer a mărturisit că făcuse o pasiune pentru tatăl ei vitreg, pe care îl considera un bărbat frumos.Păcat doar că acesta se iubea cu mama ei. „Îmi amintesc că mama mea a spus că noul ei prieten, Ashton va veni să stea cu noi. A fost şocată: „Whoa, aşteaptă - Ashton Kutcher?” Şi m-am cam speriat puţin. Cu siguranţă am roşit.

Am trecut însă peste orice ciudăţenie, pentru că nu o văzusem niciodată pe mama mai fericită”, a mărturisit ea.

2 rumer2 jpg jpeg

Chiar şi după ce mama ei a divorţat de Ashton, Rumer nu a pierdut legătura cu tatăl vitreg. „Îmi este prieten, dar se poartă şi ca un tată. Vorbim despre orice - audiţii, iubiţi, familie. Uneori, Ashton înţelege mai mult decât părinţii mei, pentru că este mai aproape de vârsta mea”, recunoaşte Rumer.

De mai multe ori, Rumer şi Ashton au fost văzuţi petrecând împreună ca nişte prieteni buni. Este bine de ştiut că Rumer a reuşit să rămână în relaţii calde cu fostul ei tată vitreg. În plus, cui nu i-ar plăcea să aibă un prieten atât de drăguţ ca Ashton Kutcher?!Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}