Ruptura se adâncește! Nicola Peltz nu vrea să facă Sărbătorile cu Victoria Beckham

21 octombrie, 2022
victoria si david profi jpg

Soția lui Brooklyn Beckham, Nicola Peltz, a decis să nu mai petreacă Crăciunul cu David și Victoria pentru al doilea an consecutiv. 

Luna trecută, actrița în vârstă de 27 de ani și Brookyn, în vârstă de 23 de ani, și-au surprins fanii când au asistat la prezentarea de modă a Victoria Beckham la Paris, pe fondul unor zvonuri despre o ruptură în familie. Se spune că o ceartă între Victoria Beckham și nora ei Nicola Peltz ar fi avut loc înainte de nunta ei cu Brooklyn Beckham, la începutul acestui an.

O sursă a susținut că reconcilierea lor nu va dura mult.

„Brooklyn i-a explicat că părinții lui sunt supărați, de aceea a venit la show. Dar nimeni nu crede că reconcilierea va dura mult,  mai ales că Nicola a refuzat să petreacă Crăciunul cu familia Beckham pentru al doilea an consecutiv”.

Sursa a mai spus pentru Heat Magazine că Brooklyn a sperat că apariția lor la Săptămâna Modei de la Paris va fi un punct de cotitură pentru toți.

Cu toate acestea, se pare că mai mult a complicat situația, deoarece Nicola simte că și-a „făcut partea” și acum familia lui „i-o datorează”.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au căsătorit anul acesta, în aprilie

Ei locuiesc într-o casă de pe proprietatea familiei ei din Miami, în timp ce familia lui stă la Londra.

Familia Beckham, care îi include pe Romeo, 20 de ani, Cruz, 17 și Harper, de 11 ani, tinde să petreacă Crăciunul în casa din Cotswolds.

La începutul acestei luni, Victoria a împărtășit o fotografie cu ea, cu soțul David și cu cei patru copii ai lor și cu nora ei și a scris: „Vă iubesc pe toți atât de mult”.

Nicola părea că a dat la o parte totul când s-a amestecat cu familia soțului ei la show-ul Victoria, dar nu a fost așa. Războiul dintre fosta componentă a trupei Spice Girl și nora ei ar fi început înainte de nuntă, când Nicola a ales să poarte o rochie de mireasă marca Valentino, nu o creație de-a soacrei sale. Recente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia